"ЕНЕРГІЯ" - "УРАГАН" - 3:4. ПІСЛЯМОВА

Післяматчеві коментарі обох наставників + ВІДЕО

Валерій Легчанов ("Енергія") та Максим Павленко ("Ураган") поділились враженнями від матчу-відповіді 1/4 фіналу Кубка України.

Валерій ЛЕГЧАНОВ (головний тренер "Енергії"):
- Враження від гри позитивні, хоч ми і не пройшли далі. Вдячний хлопцям за те, як вони сьогодні спрацювали. Було багато помилок, які потрібно проаналізувати. В цілому, для такої хорошої команди як "Ураган" це була велика фора. У другому таймі ми наблизились на відстань одного голу, але знову забули те, про що розмовляли в роздягальні. Вітаю "Ураган" з виходом до Фіналу чотирьох. Сподіваюсь, у хлопців загартується внутрішній стержень, що потрібно йти вперед, що все реально. Через все це треба пройти, трагедії ми не робимо. Дякую як львівським так і франківським вболівальникам за атмосферу. 

Максим ПАВЛЕНКО  (головний тренер НФК "Ураган"):
- Вважаю, що дербі за напругою вдалося, за якістю не дуже, тому що нам сьогодні протистояла не лише команда суперників, а й двоє людей, що бігали по бровках. Рівень їхньої кваліфікації не відповідає рівню чемпіонату України, Кубка України. Це доведено сьогодні їхніми діями. Сподіваюсь, відповідні органи розберуться і в майбутньому не буде тих скандалів, які були сьогодні. Це було суддівське свавілля, де давалися картки, де порушення не вартували такої уваги. Тому перший тайм виявився на межі скандалів, рішення приймались не піддаючись жодній логіці. 

Щиро вдячний вболівальникам, які приїхали нас підтримали, надихали нас на те, щоб наша команда грала до кінця, прибрала емоції і займалася саме футболом. Так само й наша команда сьогодні продемонструвала витримку, характер, волю до перемоги, яка й допомгла нам в підсумку вийти до півфіналу.

Пресслужба НФК "Ураган"

10.03.2020 12:43