«ЕНЕРГІЯ» - «УРАГАН». ПЕРЕДМОВА ДО МАТЧУ

Іван Скіцко поділився очікуваннями від найближчої гри

У суботу "Ураган" бере курс до міста Лева, щоб вже найближчої неділі, 11 грудня, провести матч 11-го туру Екстра-ліги з місцевою "Енергією". Як пройшла підготовка до гри з чинним чемпіоном розповів головний тренер франківців Іван Скіцко.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Відразу скажу, що настрій бойовий і налаштовані позитивно. Єдине, за що я переживав, що у зв’язку з викликом одразу сімох наших гравців у збірні, практично був втрачений цілий тиждень підготовки. Тож фактично із двох повноцінних мікроциклів у нас вийшов один. Ми з величезною повагою ставимося до суперника, і розуміємо, що недільна гра буде не з легких. Звичайно, у Львові будемо боротися за очки, але головне завдання – не програти, щоб не підпустити "Енергію" до себе близько в турнірній таблиці.

Знаємо, що львів’яни на разі в хорошому настрої, позаду у них результативна гостьова перемога над "Кардиналом-Рівне". Суперник добре грає в атакуючий футбол і займає друге місце за забитими м’ячами. До того ж, вони багато створюють гольових моментів, тому в процесі підготовки ми робили значний акцент на захисті. Також не таємниця, що ще однією сильною стороною "Енергії" є потужні індивідуальні гравці – Кордоба, Кузь, Федюк, брати Грицини… Одним словом, ми розуміємо всю важливість даного поєдинку, і нам вкрай необхідно зіграти дуже строго.

- В якому настрої повернулися семеро "ураганівських" збірників? І як оцінюєте їхні виступи у національній збірній та "молодіжці"?
- Усі збірники в хорошому, позитивному настрої… Я розумію, що десь перельоти, втома, але ми відразу заакцентували їхню увагу, що в тренувальний процес треба повертатися без ейфорії, і потрібно переключатися на свою команду. Особисто мені дуже приємно, що хлопці отримали виклики у збірні, тим більше, що показали себе з найкращої сторони, забили голи та асистували, а Біров надійно відстояв на воротах.

 

09.12.2016 19:56

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804