FUTSAL MASTERS 2018. «АЛГА БІШКЕК» - «УРАГАН» - 5:7

Івано-франківці розпочали турнір з вольової перемоги + ВІДЕО

Стартовий поєдинок міжнародного турніру "Futsal Masters 2018", який 28 серпня розпочався у Польщі, видався надрезультативним. Віце-чемпіон Киргизстану "Алга Бішкек" та оновлений у міжсезоння івано-франківський "Ураган" на двох забили аж 12 (!) м'ячів, причому сім з них вболівальники побачили ще до перерви.

На 11-й хвилині першого тайму завдяки хет-трику Когута івано-франківська команда була попереду - 0:3. А далі на майданчику за влучним висловом польського коментатора сталася "оказія": всього за якихось дві з половиною хвилини гравці "Алги" зуміли не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед, здійснивши камбек по-киргизьки - 4:3! Більше того, перед самою перервою у воротах "драконів" міг побувати і п'ятий м'яч, але на допомогу українцям прийшла стійка...

У середині другого тайму голи Фаренюка і Микитюка вивели "Ураган" вперед - 4:5. За три хвилини до завершення поєдинку влучний удар Федюка дещо заспокоїв івано-франківців, однак перший вихід з п'ятим польовим приніс успіх киргизстанцям, а Сардоров також оформив хет-трик - 5:6. Мінімальна перевага у рахунку протримала у напрузі майже до самого кінця матчу, і лише гол Кордоби за півхвилини до фінальної сирени фактично зняв питання щодо переможця - 5:7.

Futsal Masters 2018. Група В. 1 тур
"Алга Бішкек" (Киргизстан) - "Ураган" (Україна) - 5:7 (4:3)

Ураган: Колток (Кардаш, 20) - Федюк, Кордоба, Фаренюк, Когут - Микитюк, Сторожук, Абакшин, Моспан - Цілик, Лисенко.
Голи: Гафуров (12), Сардоров (12, 13, 37), Данібаєв (13) - Когут (2, 11, 11), Фаренюк (29), Микитюк (31), Федюк (37), Кордоба (40).
Попередження: Сардоров (34) - Моспан (13).

Після цієї перемоги "Ураган" очолив свою групу В, оскільки в інший матч цього квартету "Кремлін Бісетр Юнайтед" - "Пяст" переможця не виявив (1:1). У середу івано-франківці зіграють з чемпіоном і володарем Кубку Франції - "КБ Юнайтед" (поч. 21:15).

У групі А також в одній грій було забито 12 м'ячів, щоправда іспанська "Барселона Б Ласса" не залишила жодних шансів данському "Копенгагену" - 11:1. Ще один представник України - хмельницький "Сокіл" - зазнав поразки від польського "Оржеля Футзал" (1:3).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган"

Теги: 
28.08.2018 22:02