"ХІТ" - "УРАГАН": АНОНС МАТЧУ 12-ГО ТУРУ

"Дракони" вирушають в гості до "ХІТа" + LIVE

У неділю, 21-го листопада, франківський "Ураган" у гостях зіграє матч 12-го туру Parimatch Екстра-ліги проти київського "ХІТа". Матч відбудеться на майданчику ЦСК ЗСУ і розпочнеться о 12:00.

Безсумнівно, центральний поєдинок 12-го туру Parimatch Екстра-ліги буде зіграно на паркеті ЦСК ЗСУ у Києві. Ще б пак, адже протягом останніх сезонів майбутні суперники є претендентами на найвищі місця в чемпіонаті. Не є винятком і поточний сезон, в якому команди є сусідами по турнірній таблиці - наразі "ХІТ" розташувався на другій сходинці, випереджаючи "Ураган", що йде третім, на три залікові пункти. Тож така щільність результатів чи не найкраща мотивація показати свій добротний футзал у протистоянні з прямим конкурентом за найвищі місця.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 12:00.

"ХІТ" Київ – "Ураган" Івано-Франківськ
21 листопада. Parimatch Екстра-ліга, 12 тур. м. Київ, ЦСК ЗСУ - 12:00.
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Леонід Жиронкін (Київ)
Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​ 
Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне) 
Делегат: Валентин Вакула (Бровари)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

21.11.2021 08:29

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804