"ХІТ" - "УРАГАН": ПРЕВ’Ю МАТЧІВ 1/2 ФІНАЛУ

"Дракони" зіграють два поєдинки у столиці + LIVE

У суботу та неділю, 24-го та 25-го квітня, франківський "Ураган" у Києві зіграє матчі 1/2 фіналу Favbet Екстра-ліги проти київського "ХІТа". Матчі відбудуться у спорткомплексі ЦСК ЗСУ без глядачів і розпочнуться о 12:00. 

Півфінальна серія плей-офф між івано-франківським "Ураганом" та київським "ХІТом" переїжджає до столиці України, де суперники зіграють ще два поєдинки. Це стало можливим після минулого ігрового вікенду в Івано-Франківську, де команди обмінялись перемогами з однаковим рахунком 2:0 - в суботній грі сильнішими завдяки голам Артема Фаренюка та Даниіла Абакшина виявились "дракони", а от в недільному двобої влучні удари Євгена Жука та Євгена Сірого схилили шальки терезів на користь киян. Таким чином, за підсумком стартових матчів у півфінальній серії до трьох перемог встановлено паритет - 1:1. Зважаючи на це, в Києві на шанувальників футзалу очікують ще два сповнені інтригою та боротьби матчі, в яких кожен намагатиметься показати свою найкращу гру та вибороти квиток до головної серії чемпіонату.

Додамо, що наразі в Києві встановлена "червона" зона карантинних обмежень, тож обидва матчі на паркеті спорткомлпексу ЦСК ЗСУ пройдуть без глядачів. Вже традиційно матчі вихідних можна буде переглянути в прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок обох ігор о 12:00. Вболіваємо за "драконів" разом!

"ХІТ" Київ – "Ураган" Івано-Франківськ
24-25 квітня. Favbet Екстра-ліга, 1/2 фіналу, третій та четвертий матчі. м. Київ, ЦСК ЗСУ - 12:00.
Арбітри: А. Духан (Луганська обл.), С. Ключник (Миколаїв), А. Швець (Харків)
Хронометрист: В. Шевер (Київ) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
Делегат матчу: В. Вакула (Бровари)

Пряма трансляція матчу №3 (24 квітня, 12:00):

Пряма трансляція матчу №4 (25 квітня, 12:00):

Пресслужба НФК "Ураган"

23.04.2021 16:03