"ХМЕЛЬНИЦЬКІ ДЕЛІКАТЕСИ" - "УРАГАН-2-КФВ" - 4:4. ПРОДОВЖУЄМО ШЛЯХ У КУБКУ

Дублери "драконів" розписали нічию в Хмельницькому + ВІДЕО

Вже в дебюті поєдинку "драконам" вдалось відправити суперника в нокдаун, завдяки двом влучним ударам Пицика та Дичука - 0:2. Втім, господарі доволі швидко отямились і на 7-ій хвилині Наконечний вміло завершив комбінацію після розіграшу кутового - 1:2. На екваторі тайму знову вдзначились гості. Це Баланик встиг на добивання після пострілу Британа - 1:3. Доволі швидко "дракони" назбирали до свого пасиву п'ять командних фолів, тож шостий фол на 13-ій хвилині став пробивним - Наконечний ударом з дабл-пенальті оформив дубль. Майже одразу гостям вдалось повернути собі перевагу у два м'ячі. Сименко прострілив на дальну стійку, де чатував Бессонов - 2:4.

Після відпочинку додалось роботи Гордієвичу, який замінив у рамці воріт Хомяка. На 28-ій хвилині і він був безсилий коли, хмельничани вдало розіграли стандартне положення - Наконечний втретє відзначився у воротах "драконів". Згодом голкіперові довелось рятувати після ударів Греся та Мельника. Перехід на розіграш "зайвого" приніс плоди хмельничанам лише під завісу зустрічі, коли Наконечний оформив покер і підбив нічийні 4:4 - "Ураган-2-КФВ" крокує до наступного раунду Кубка України.

"Хмельницькі Делікатеси" Хмельницький - "Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - 4:4 (2:4)
Голи:
Наконечний (7, 13, дабл-пен, 28, 40) - Пицик (4), Дичук (4), Баланик (11), Бессонов (14).
"Хмельницькі Делікатеси": Самчук (в) - Слобода, Замогильний, Рибчинський, Лісніченко - Мартинюк, Гресь, Сакович, Мельник, Токарчук, Кіт, Наконечний, Яровий - Тимощук (в). Головний тренер: Дмитро Мартинюк.
"Ураган-2-КФВ": Хомяк (Горідієвич, 21) - Сименко, Дичук, Коробка, Бессонов - Бойків, Британ, Пицик, Остафійчук, Баланик (к), Ткачук. Головний тренер: Юрій Іванишин.
Перший матч: 1:3

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

20.11.2021 19:22