ІГОР КОРСУН : «УРАГАН» СТАВ МОЄЮ ДРУГОЮ СІМ'ЄЮ»

Продовження рубрики фан-клубу - «Ураган». Життя поза грою»

"Ураганівський" фан-клуб "Ура-Фан" продовжує знайомити усіх шанувальників івано-франківської команди з особистим життям їхніх улюбленців. Сьогодні у рубриці "Життя поза грою" 21-річний Ігор Корсун.

- Розкажи про своє дитинство… Футбол з дитинства любив?
 Як і всі, в дитинстві захоплювався різними видами спорту, але завжди хотів бути тільки футболістом. Тому радий, що згодом моя мрія здійснилася.

- Для тебе "Ураган" - більше ніж гра?
Все, що я маю, дав мені "Ураган", і все, що зараз вмію, також навчився в "Урагані". Це команда, яка дала мені квиток у футбольне життя. Тут я знайшов багато нових друзів і зробив те, про що давно мріяв. Це як моя друга сім'я, у нас склалися дуже теплі відносини з усіма.

- Як щодо твоєї родини? Як ставляться до твоєї професії?
Мою родину можна сміливо називати спортивною (сміється - авт.) Тато - вчитель фізичного виховання, хоча зараз працює директором школи, мама - бібліотекар. Маю старшого брата, на разі він займається підприємницькою діяльністю, але колись грав у футбол. А молодша сестра грає за жіночу футбольну команду «Легенда» (Чернігів). Якщо чесно, вважаю, що футбол - це не жіноча справа, дівчата мають обирати більш простий вид спорту, це занадто травматично. Але я поважаю її вибір, і скажу, що вона успішна в цій сфері, має безліч перемог на своєму рахунку.

Так вийшло, що ми пороз'їжджались по різних містах, і батьки живуть самі. Я вдома буваю не часто, звик уже жити самостійно, але все одно тягне туди, де виріс.

- Як релаксуєш? Якому відпочинку надаєш перевагу?
Безперечно, що активному. Дуже люблю гори, природу і рибалку. На жаль, часу не так вже й багато, але стараюся ніколи не сидіти на місці. Інколи навіть зранку на пробіжку ходжу.

- Часто футболісти є дуже забобонними, як щодо тебе?
Я не забобонний, не вірю в такі речі, і не дотримуюся їх. Можу перед домашньою грою сходити до церкви - це найкраще заспокійливе.

- Твій девіз? Чим керуєшся в житті?
"Ніколи не відкладай на завтра те, що можеш зробити сьогодні", - дотримуюсь такого правила завжди, яка б ситуація не була. Також ціную простоту в усьому. Треба буди простішим, і люди до тебе потягнуться (сміється - авт.).

- Секрет успіху від Ігора Корсуна…
Треба завжди працювати, незважаючи на всі перешкоди, вдосконалюватись, ставити перед собою цілі і досягати їх.

- І насамкінець, твої побажання вболівальникам "Урагану"…
Побажаю їм терпіння, хочу, щоб і надалі підтримували нас, додавали нам сили та надихали на нові перемоги.

Розмовляла Тетяна КОЛИБАБ'ЮК, фан-клуб "Ура-Фан".

16.04.2015 19:44