"КАРДИНАЛ-РІВНЕСТАНДАРТ" - 1:3. МИ У ФІНАЛІ!

"Дракони" крокують до фінального матчу + ВІДЕО

"Ураган" пробився до фінальної серії Vbet Екстра-ліги! У четвертій грі 1/2 фіналу "дракони" в гостях обіграли рівненський "Кардинал-Рівнестандарт" - 2:1. Вже на початку зустрічі, а саме на 6-ій хвилині, франківці зуміли вийти вперед. Розіграш штрафного поблизу воріт господарів завершився влучним ударом Фаренюка - 0:1! Далі команди обмінялась гострими нагодами. Волянюк у рівнян і Фаренюк та Микитюк у гостей змусили вступати у гру воротарів обох команд. На 14-ій хвилині "кардиналівці" зуміли відновити статус-кво. Кравчук замкнув простріл від Басича - 1:1. У час, що залишився до сирени на перерву, ближчими до голу все ж був "Ураган", та з потужними ударами Шотурми, Корсуна та Миколи Грицини впорався голкіпер "Кардиналу" Бакінський.

Після відпочинку "драконам" вдалось вийти вперед. Михайло Грицина елегентним "парашутиком" приземлив "круглого" за спиною стража воріт - 1:2! Збільшити перевагу ближче до екватору тайму могли Шотурма, Микитюк та Корсун, але знову надійно зіграв Бакінський. Рівняни відповідали не менш гостро - чого вартує лише випад Басича, після якого вже Савенку довелось демонструвати свій клас. За три хвилини до фінальної сирени "Кардинал" перейшов на гру з п'ятим польовим, втім, реалізувати штучну більшість господарям не вдалось. Найбільш гарячою у матчі видалась остання хвилина гри, протягом якої Абакшин отримав друге попередження і залишив майданчик. Протягом 23 секунд, що залишилось зіграти у меншості, франківці не лише вправно відзахищались, а й зуміли збільшити перевагу. Михайло Грицина разом з сиреною відправив "круглого" у порожні ворота - 1:3!

Таким чином, "Ураган" здобуває третю перемогу у серії і крокує до фіналу, де зустрінеться з переможем пари "Енергія" - "ХІТ", в якій після суботнього матчу рахунок в серії 2:1 на користь киян.

Відеоогляд матчу:

:

"Кардинал-Рівнестандарт" Рівне – "Ураган" Івано-Франківськ – 1:3 (1:1)
Голи:
Кравчук (14) - Фаренюк (6), Мих. Грицина (22, 40)
"Кардинал-Рівнестандарт": Бакінський (в) – Скибчик, Басич, Кравчук, Бондар – Волянюк (к), Ланко, Горпинич, Тютюрай, Кручок, Піддубний, Малиновський – Дяченко (в). Головний тренер: Олександр Бондар.
"Ураган": Савенко (в) – Фаренюк, Корсун (к), Швед, Шотурма – Микитюк, Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин – Масевич, Моспан, Терентьєв, Дичук – Левандівський. Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Бондар (29) - Абакшин (31)
Вилучення: Абакшин (40, друге попередження)
Рахунок у серії: 1:3

Пресслужба НФК "Ураган"

14.05.2023 15:10