КУБОК НЕСКОРЕНИХ. "УРАГАН" - "ГАЛИЦЬКА ЗДОБА" - 9:1

"Дракони" стартують з перемоги + HIGHLIGHTS

У першому матчі на передсезонному Кубку Нескорених "дракони" зустрілись з львівським клубом "Галицька здоба". Честь "пекарів" на турнірі захищають знані майстри футзалу, серед яких ексураганівці Володимир Кардаш, Сергій Коваль та Сергій Чепорнюк, а також у минулому гравець "ХІТа" Олександр Школьний. Щодо "Урагану", то у грі взяли участь новачки Ігор Корсун та Петро Шотурма, а також троє представників ще донедавна резерву - Микола ХомякДаміан Запорожан та Олександр Сименко.

Довший час командам не вдавалось відзначитись, аж поки всередині першого тайму "драконів" не прорвало - протягом трьох хвилин свої автографи у воротах Кардаша залишили Артем Фаренюк, Микола Грицина та Ігор Корсун. Левову частку першого тайму "пекарі" відпрацьовували гру з п'ятим польовим, та особливих дивідендів це їм не принесло, тоді як підбив підсумок першої половини влучний удар Мар'яна Масевича - 4:0 на користь франківців. Дебют другого тайму залишився за номінальними господарями, які довели рахунок до 5:0 зусиллями Тараса Левандівського та Назара Шведа, які карали львів'ян за невдалий розіграш "зайвого". Згодом Артем Фаренюк та Назар Швед оформили по дублю, а Даміан Запорожан відзначився дебютним м'ячем у футболці "драконів" - 9:0. Слабкою втіхою для "Галицької здоби" став м'яч Школьного, забитий на 36-ій хвилині - у підсумку, 9:1 на користь "Урагану".

Відзначимо, що в іншому матчі дня львівьский "in.IT" доволі несподівано обіграв хмельницький "Сокіл" - 2:1. Вже сьогодні "Ураган" проведе свій другий матч на турнірі, а суперником "драконів" буде саме "Сокіл". 

"Ураган" Івано-Франківськ - "Галицька здоба" Львів - 9:1 (4:0)
Голи:
Фаренюк (9, 28), Мик. Грицина (11), Корсун (12), Масевич (20), Левандівський (21), Швед (21, 34), Запорожан (31) - Школьний (36)
"Ураган": Хомяк (Левандівський, 21) - Фаренюк (к), Корсун, Швед, Шотурма - Мик. Грицина, Мих. Грицина, Сименко, Масевич - Запорожан.
"Галицька здоба": Кардаш (Денчук, 21) - Чепорнюк, С. Коваль, Кушецький, Школьний - Стефанків, А. Коваль, Тригубець, Ковальчук, Партика, Єфімов.
Попередження: Швед (29)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

19.08.2022 10:52