«ЛОКОМОТИВ» - «УРАГАН» - 4:1. ПІСЛЯМОВА

Післяматчева прес-конференція тренерів

Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":

- Треба привітати і хлопців, і наших уболівальників з початком чемпіонату. Те, що перемогли, чудово, хлопців за це дякую, але є такі елементи, над якими доведеться багато працювати. Бо це була не та гра, яку хотілося бачити. Можливо тому, що початок сезону, але, швидше за все, треба розуміти, що зараз у нас оновлена команда, і виконувати ті речі, які ми можемо, ми ще поки не виконуємо. Але це означає, що нам є над чим працювати.

Ще треба зазначити, що сьогодні гра за антуражем була, як товариський матч. Напевно, треба принести вибачення нашим уболівальникам – багато моїх знайомих обірвали мені телефон, і з гнівними висловлюваннями обурювалися, чому гра почалася в 12:00. Але тут, напевно, ситуація пов'язана з телетрансляціями, і вийшов такий млинець грудкою. Тому, перед вболівальниками ми вибачаємося, і надалі, думаю, будемо ставити гри на більш зручний для них час.

- У вас зараз багато новачків, і була перша гра сезону. На скільки відсотків гравці притерлися один до одного? Як далеко від свого потенціалу вони зараз знаходяться?
- Я читав в одній статті, що гравців, які пішли з команди "Локомотив", а це 9 чоловік, можна було б зібрати добротну команду. Думаю, що немає помилки в цьому висловлюванні, бо команда за один або два дні не робиться. Те, що зараз є результати, це треба пояснити тим, що всі хлопці сконцентровані на роботі, і зараз намагаються максимально зрозуміти ту ігрову ідею, яку сповідує команда "Локомотив".

Ви бачите, повністю змінилися четвірки. Немає тієї першої четвірки, коли всі говорили, що вона робить результат, а друга, відверто кажучи, на майданчику майже відсутня. Ось зараз ми намагаємося зробити дві боєздатні четвірки, у чому ми розбудовуємо навчально-тренувальний процес. Але це реально життя нас змушує робити певний крок вперед. Коли ми його зробимо, я думаю, що це буде помітно не тільки по рахунку, але і по малюнку гри. А поки можливі коливання.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":

- Перш за все, хочеться привітати "Локомотив" з перемогою. Господарі заслужено перемогли. Шкода, що ми програли цю гру – готувалися дуже серйозно. Якщо по грі, то були два ключових моменту. Ми програли боротьбу, і саме на це ми акцентували увагу футболістів. На наших помилках "Локомотив" користувався і створював моменти. Прикро, звичайно, але ми далі будемо готуватися. Зараз лише початок сезону, добре, що гра показала наші помилки. Зараз у нас буде дуже серйозна гра з "Енергією", в якій нам однозначно треба брати три очки.

- Наскільки велике оновлення у вашому складі?
- Як всім відомо, до нас прийшли досвідчені футболісти. Це наше посилення, але сьогодні вони проявили себе не з кращого боку. Вони повинні бути лідерами, і сьогодні вони не взяли на себе цю ношу. Але ми віримо, що вони зрозуміють, проаналізують свої помилки – тому що були допущені помилки від них. В майбутньому, віримо, що вони проявлять свої найкращі якості.

За інформацією сайту Sport.ua
 

21.08.2016 19:00