«ЛОКОМОТИВ» - «УРАГАН». АНОНС МАТЧУ 1 ТУРУ

Гра двох оновлених команд, які вже зараз є одними з фаворитів сезону

Як там співається у Віктора Цоя? "Начинается новый день, и машины туда-сюда...". Ось і в українській Екстра-лізі починається новий сезон, і скоро команди почнуть їздити по всій Україні з однією метою – визначити чемпіона України з футзалу сезону 2016/2017 р. р. І серед фаворитів будуть команди, які в рамках першого туру зіграють між собою в Харкові. Так, ми говоримо у множині! Тому що в цьому сезоні серед фаворитів буде не тільки "Локомотив" - "Ураган" також розглядається серед реальних претендентів на медалі – від "золота" до "бронзи".

Якщо подивитися на склад "драконів", то їм цілком до снаги стати одними з призерів чемпіонату, що стартує у суботу. Посилення складу в особах Сімки, Коваля і Шотурми має позитивно вплинути не тільки на шанси прикарпатців на успіх за підсумками чемпіонату, а й на їхню гру. І це ми вже зможемо побачити в грі проти чинного віце-чемпіона України. Хоча ми бачили на "Кубку Водяна" в Одесі, що "Ураган" вже готовий боротися з теперішнім "Локомотивом". Нічия 1:1 – тому підтвердження. Проте, це була гра в рамках товариського турніру. А тепер буде стартова гра нового чемпіонату. Так що, тут будуть куди більш серйозні ставки.

Господарі майданчика готуються до першої гри чемпіонату в хорошому настрої після переконливої перемоги над "Енергією" у матчі за Суперкубок України. І підопічні Євгена Ривкіна напевно будуть горіти бажанням перенести цей переможний настрій на матчі Екстра-ліги. Тим більше, вони стартують вдома. І для харків'ян буде дуже важливо здобути першу перемогу у новому чемпіонаті саме в рідних стінах. До того ж, якщо врахувати, що нинішній "Локо" постане перед рідними вболівальниками в значно оновленому складі, то "залізничникам" потрібно буде показати себе перед своїми фанами так, щоб вони змогли моментально звикнути до рідної команди.

Таким чином, ми вже у першому поєдинку чемпіонату побачимо дві оновлені команди, які вже зараз є одними з фаворитів сезону. Але при цьому обидві команди різні за своїм підходом. "Ураган" "зміцнив м'язи" за рахунок досвідчених гравців, причому деяким з них івано-франківська франшиза абсолютно не чужа. "Локомотив" - це сплав решти гравців і новачків (нехай і трьох), які голодні до нових перемог. І це, безумовно, головна інтрига центрального матчу туру.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, прогноз UA-Футбол - 3:2

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 1 тур
"ЛОКОМОТИВ" (Харків) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ)
 
20 серпня. 12:00. Харків. Палац спорту "Локомотив" ім. Г. Кірпи.
Арбітри: Гора (Київ), Духан (Луганськ). Спостерігач арбітражу: Кузьменко (Київ).

20.08.2016 02:40