«ЛТК» - «УРАГАН». АНОНС 3-ГО МАТЧУ

Володаря путівки до півфіналу визначить третя вирішальна гра в Сумах

Після того, як "ЛТК" вдалося обіграти "Ураган" у другому матчі серії, шанси луганської команди істотно підвищилися. Адже тепер "телефоністи" цілком реально можуть все перевернути з ніг на голову. До того ж, вирішальна гра знову відбудеться в Сумах, що явно не на руку "драконам". Та й психологічний фон теж в тонах "ЛТК", оскільки тепер у підопічних Романа Ковальчика з'явився шанс, якого до цього не було. І тепер тільки від луганських футзалістів залежить, як вони скористаються цим шансом.

Однак не все буде залежати від одних тільки луганчан. Багато чого буде залежати від гравців "Урагану". Для молодих івано-франківських футзалістів такий матч, напевно, перший важливий в кар'єрі. І тут знову варто звернутися, насамперед, до старожилів "Урагану" - Колтка, Кіндратіва і Сімки. Ці троє повинні допомогти своїм молодим одноклубникам подолати якісь перешкоди психологічного характеру, І якщо досвідченим "ураганівцям" вдасться достукатися до партнерів по команді, то можна розраховувати на те, що "Ураган" може вивезти перемогу із Сум.

Напевно в цій зустрічі багато чого буде залежати і від того, хто заб'є перший м'яч. Якщо "ЛТК", то напевно підопічні Романа Ковальчика перейдуть на гру від оборони, оскільки ми знаємо, як вони можуть грати на контратаках. Якщо ж заб'є "Ураган", то підопічні Івана Скіцка, швидше за все, будуть продовжувати і далі нагнітати обстановку біля воріт Савенка. Що, втім, не дає івано-франківцям права спати спокійно. Чому? Дивіться причини, якщо заб'є "ЛТК". Тобто, навіть якщо "Ураган" заб'є першим і буде далі тиснути, то ймовірність контрвипаду залишається. Тому, "драконам" потрібно ще грати з оглядкою на свої тили. Правда, не варто забувати, що у прикарпатців є два хороших воротарі - Колток і Біров. Тому, за збереження своїх воріт гості можуть бути спокійними.

Як би те ні було, але в третьому матчі чвертьфінальної серії між "ЛТК" і "Ураганом" напевно буде битва. І не факт, що вона закінчиться в основний час. А вже хто вийде переможцем - це ми дізнаємося вже після закінчення цієї битви.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, прогноз UA-Футбол - 2:2 (по пенальті 1:2)

Чемпіонат України. Екстра-ліга. Плей-офф. 1/4 фіналу (3-й матч)
"ЛТК" (Луганськ) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ)
 
19 квітня. 12:00. Суми. Легкоатлетичний манеж УАБС НБУ.
Арбітри: Лутій (Київ), Кравченко (Суми), Кухар (Кривий Ріг)Спостерігач арбітражу: Кравцов (Київ).
 
19.04.2015 10:01