МИКОЛА МИКИТЮК – КРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ ЕКСТРАЛІГИ У ГРУДНІ!

Нагорода знайшла свого героя.

У грудні було багато приємних для Драконів подій. Наша команда виграла Кубок Ліги, зробила неймовірний камбек у матчі з Продексімом, здобула важку та важливу перемогу на виїзді проти Титану та, як виявилося, до цього списку ми можемо додати ще одну непересічну подію.

А все тому, що виконавча дирекція АФУ визнала Миколу Микитюка найкращим гравцем Екстраліги у грудні. І дійсно, Микола провів дуже сильний і стабільний місяць. Він прийняв безпосередню участь у перемозі над Продексімом, забивши один з голів нашої команди. Потім були товариські поєдинки проти Португалії у складі збірної України, в яких Микитюк теж відзначився результативним ударом.

Більше того, завершував календарний рік Микола, участю у Матчі зірок Екстраліги, в якому здобув перемогу у складі команди Півдня. В цьому протистоянні він також забив, але… у свої ворота. Тим не менш, як то кажуть – то таке.

Ми вітаємо Миколу з перемогою у цій номінації, та впевнені, що з його бажанням, працьовитістю та самовіддачею, він ще не раз отримає публічне визнання!

Прес-служба НФК Ураган

10.01.2019 13:30