НФК «УРАГАН» ПРИВІТАВ НАЙМОЛОДШИХ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ

4-5-річні "дракони" провели День Святого Миколая по-"ураганівськи"

Новорічно-різдвяний період не за горами, а днями у наші домівки завітав Святий Миколай! Тому НФК "Ураган", не зраджуючи своїм традиціям, вирішив творити дива та робити подарунки. У суботу, 19 грудня, франківський клуб розпочав святково-привітальний цикл із наймолодших та найпалкіших своїх вболівальників – 4-5-річних вихованців клубної Академії.

Тож вже із самісінького ранку на дітвору та їхніх батьків очікували сюрпризи. Аніматори, веселі конкурси, ігри та безліч розваг подарували малечі море неймовірних емоцій та вражень. Не залишилися і без подарунків – настільного футболу.  Тож відтепер маленькі спортсмени пізнаватимуть ази динамічного футболу із ще більшим ентузіазмом.

А на завершення маленьких "ураганівців" очікував похід на матч "Ураган" - "Продексім", на якому "дракончики" мали виняткову змогу супроводжувати гравців обох команд при виході на паркет. Можливо, саме й малеча стала щасливим талісманом для "Урагану", який минулої суботи, 19 грудня, подарував франківцям першу домашню перемогу?!

А свята тільки розпочинаються, тож решта сюрпризів ще попереду!

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

21.12.2015 13:06