НОВЕ ОБЛИЧЧЯ В "УРАГАНІ"

6-го липня "Ураган" представив першого новачка літнього міжсезоння

У понеділок, 6-го липня, у клубному Фан-шопі НФК "Ураган" відбулось представлення новачка та продовження угод з діючими гравцями "драконів". Презентацію нового гравця широкому загалу провели віцепрезидент НФК "Ураган" Денис Рудницький та головний тренер команди Максим Павленко.

З аматорів - у професіонали! Саме так можна охарактеризувати шлях першого новачка клубу у літнє міжсезоння Тараса Онуфрака. Один з кращих футзалістів-аматорів нашого краю у свої 25-ть уклав перший професіональний контракт, а до цього захищав кольори низки команд Прикарпаття. Окрім того, минулоріч Онуфрак став кращим голеадором Чемпіонату міста Івано-Франківська.

- Раніше я виступав в чемпіонаті Івано-Франківська і зараз отримав шанс проявити себе на професіональному рівні. Думаю, в кожного футзаліста є мрія заграти в Екстра-лізі, адже рівень на дві голови вище за будь-які змагання. Для мене це величезний крок з аматорів в Екстра-лігу і зі свого боку я намагатимусь зробити все, щоб проявити себе на такому високому рівні. Атмосфера в команді дуже тепла, та й хлопці прийняли мене добре. Насправді, навіть не очікував такого теплого прийому, - зізнається Тарас.

Вірить в новачка і головний тренер команди Максим Павленко, який оцінив кадрові зміни в клубі і розповів про залучення до тренувального процесу молодих вихованців.

- Влітку нас залишили двоє гравців – це Андрій Федюк та Юрій Когут. Натомість до команди прийшов Тарас Онуфрак, якого ми помітили завдяки виступам у чемпіонаті Івано-Франківська. Тарас продемонстрував свої бомбардирські якості, заявив про себе як відповідального, дисциплінованого гравця і отримав шанс від нашої команди. Віримо, що він буде не лише конкурентноздатним, а й стане повноцінною одиницею в "Урагані".

Також сьогодні ми продовжили контракти з дев’ятьма виконавцями. Ми довіряємо цим хлопцям і сподіваємось, що в майбутньому станемо міцним колективом, який буде здатний виконувати завдання поставлені керівництвом клубу. Окрім того, ми охоче надаємо шанс проявити себе молодим вихованцям клубу, яких вже залучаємо до зборів головної команди. Прагнемо, щоб в нас було якомога більше власних вихованців, тож акцентуватимемо увагу на підготовці перспективної молоді, - підсумував Максим Павленко.

Серед тих дев’яти гравців, які пролонгували угоди з клубом є віцекапітан команди Роман Кордоба. У минулому сезоні команда не сказала свого останнього слова, тож в наступному налаштовується лише на максимальні цілі.

- Сьогодні у нас було перше тренування. Хлопці раді знову бачити один одного в робочій обстановці і всі приступили до тренувань в хорошому настрої. Налаштовуємо себе на максимальні результати, намагатимемось витиснути з себе максимум і виконати ті завдання, які поставить перед нами керівництво. Нам до снаги разом йти до максимальних цілей, як в чемпіонаті, так і в кубку. У зв’язку з пандемією ми не дограли Фінал чотирьох Кубка України, тож його планують провести в середині серпня. Ми повинні зробити все можливе, щоб залишити трофей в Івано-Франківську, - підсумував Роман.

Пресслужба НФК "Ураган"

07.07.2020 11:30