ОРЕСТ БОРГУН: «У МЕНЕ ВЕЛИКА ГРУПА ПІДТРИМКИ»

Продовження рубрики фан-клубу - «Ураган». Життя поза грою»

"Ураганівський" фан-клуб "Ура-Фан" продовжує знайомити усіх шанувальників івано-франківської команди з особистим життям їхніх улюбленців. Сьогодні у рубриці "Життя поза грою" - Орест Боргун.

- Ким мріяв стати в дитинстві?
Ще в дитинстві вирішив, що буду займатись спортом, поставив собі таку ціль і йшов до неї. Мій старший брат займався футболом, тому не випадково і я захопився. Хоча мама казала, що двох футболістів їй не потрібно, але тим не менше десь з семи років я був більш ніж  впевнений, що саме цей вид спорту буде у моєму житті. Скажу, що брат і далі є для мене авторитетом і прикладом.

- Розкажи, хто за тебе вболіває?
Вболівають всі, хто мене знає (сміється - авт.). Мама, дівчина та друзі приходять на ігри, тато і брат - дивляться онлайн-трансляції. Одним словом, у мене велика група підтримки, за що я їм дуже вдячний, мені дуже приємно відчувати їхню підтримку.

Звичайно, круто, що маємо і такий відданий фан-клуб, заради них ми граємо і стараємося вигравати. Їхні кричалки завжди підбадьорюють, а в деякі моменти  взагалі додають сил, наприклад, як гімн України, який вони виконують в кінці поєдинків.

- Як організовуєш свій відпочинок? Як релаксуєш?
Люблю слухати музику, подобаються різноманітні стилі, а якому надам перевагу - залежить від ситуації та настрої. Люблю поратися по дому - прибирати, готувати. Часто готую, експериментую на кухні з різними стравами.

- Як тебе називають друзі та партнери по команді?
Ті, хто приїжджав зі Східної України, не розуміли, що це за ім'я, і питали чи я не маю грецького коріння (сміється - авт.). Ось вони і скоротили його і називають мене "Орік".

- Який предмет в школі тобі подобався найбільше?
Я не люблю математику, мій профіль - гуманітарні науки, вони мені давалися легше. А от розв'язування задач  було безрезультатним (сміється - авт.).

- Секрет успіху від Ореста Боргуна…
"Вище, швидше, сильніше"! Вище - допомагати команді займати якнайвищі місця в турнірній таблиці. Швидше - допомагати команді досягати висот. Сильніше - потрібно вміти бути психологічно і морально стійким.

- Насамкінець твої побажання вболівальникам "Урагану"…
Мирного неба над головою. Хочу, щоб ви продовжували за нас вболівати, а ми будемо старатись завжди тішити вас перемогами.

Розмовляла Тетяна КОЛИБАБ’ЮК, фан-клуб "Ура-Фан".

07.05.2015 09:53