ПЕРША ЛІГА. 2 ТУР. «УРАГАН-2-КФВ» - «ВІЗА-ВТОРМА» - 4:2

Нарешті є перша перемога у групі "Захід"! + ВІДЕО

В івано-франківському дербі, яке відбувалось на майданчику манежу Колежу фізвиховання, визначився лідер групи "Захід". Ним став "Ураган-2 КФВ", який переміг "Візу-Вторму". Хоча номінальні гості прогнозовано дали молодим "драконам" дуже серйозний бій.

Більше того - саме "мануфактурники" першими відкрили рахунок у зустрічі. Втім, потім на авансцену вийшли переведені з основного складу "Урагану" Петро Шотурма та Андрій Сімка. Саме вони перевернули все догори дригом. Так, Шотурма на 8-й хвилині зміг зрівняти рахунок, а Сімка, завдяки своїм двом голам, вивів "Ураган-2 КФВ" вперед.

До честі гравців "Візи-Вторми", вони могли виправити своє становище. Однак усе зіпсував гол Василя Кефи, який забезпечив підопічним Юрія Костишина не тільки перемогу, а і лідерство у групі "Захід". Оскільки в іншому матчі 2-го туру "Епіцентр К10" і львівська "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" сильнішого не виявили - 3:3.

За інформацією сайту АФУ

Перша ліга. Група "Захід". 2 тур
"Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ) - "Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) - 4:2 (3:2)

19 листопада 2017 року. 18:00. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання. 300 глядачів.
Ураган-2-КФВ: Гнатковський (Левандівський) - Сімка, Гірка, Шотурма, Кефа - Зеленкевич, Завертаний, Масевич-к, Негела.
Віза-Вторма: Орищук - Веприк-к, Уграк, Москалик, Кушецький - Подолюк, Паньків, Р.Горбатий, Баланик - Данищук, Сікач, Гаврилюк.
Голи: Шотурма (8), Сімка (12, 17), Кефа (34) - Подолюк (4), Р.Горбатий (10).
Попередження: Шотурма (8) - Кушецький (18), Москалик (32).
На 10-й хвилині Веприк ("Віза-Вторма") не реалізував 10-метровий (воротар).

Післяматчеві коментарі
Юрій КОСТИШИН, головний тренер "Урагану-2-КФВ":
- Враження після матчу двоякі, бо в першу чергу у нас було багато гравців з "основи", адже хотілося, щоб вони довели своє місце у першій команді. Тож результат з таким підсиленням, вважаю, є закономірним. По-друге, ми вирішили довірити місце у воротах нашому голкіперу з юніорської збірної України, і Гнатковський виправдав наші сподівання. Хоча перший пропущений гол – на його совісті.

- Більшість ігрового часу на майданчику були я краз гравці з "Урагану". Ви зробили ставку на результат?
Завдання такого не було, але є здорові спортивні амбіції. Зрозуміло, що усі футзалісти, які виходять на майданчик, хочуть добитися результату і докладають до цього максимум зусиль. А досвідчені гравці у цьому матчі отримали вдосталь ігрового часу і своїм прикладом показали, що гідні захищати честь першої команди "Урагану".

Іван СКІЦКО, головний тренер "Візи-Вторми":
- Скажу, що грою задоволений, бо достойно програли сильному супернику. Мені поки важко вимагати більшого у хлопців, тому що тільки два тижні ми всі разом тренуємося, і команда на разі готова тільки на 45-50%. Тож, насамперед, нам не вистачило підготовки. По-друге, всі бачили, яким складом був представлений "Ураган-2"… Але ми з оптимізмом дивимося вперед, якраз на таких матчах гравці вчаться, набираються досвіду, ростуть. Нам є ще над чим працювати.

Відтепер переходимо на трьохразові тижневі мікроцикли, тож будемо все надолужувати. Впевнений, що за місяць-півтора це буде інша команда - і в плані мобільності, і тактики, і психології. На даний момент "Віза-Вторма" - аматорська команда, але ми робимо все можливе, щоб вийти на вищий рівень. Чемпіонат Першої ліги тільки розпочався, тому вся боротьба ще попереду, але ми, однозначно, маємо виходити у плей-офф. Я вірю у свою команду!

20.11.2017 13:03

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804