ПЕРША ЛІГА. ДРУГИЙ ЕТАП. АНОНС МАТЧУ 4 ТУРУ + ВІДЕО LIVE

Прев'ю чергового туру фінального етапу першості України

У четвер, 12 квітня, в одеському спорткомплексі СКА відбудеться матч 4-го туру фінального етапу Першої ліги чемпіонату України, в якому "МКВ" зіграє з "Ураганом-2-КФВ" з Івано-Франківська. Початок зустрічі о 12:30.

У відмінному тонусі підходять до старту другого кола чемпіони Одеси. Гучна перемога в Запоріжжі дозволила одноосібно очолити турнірну таблицю першості, після чого в Кубку Одеси "МКВ" розгромили представників першої ліги міського чемпіонату і здобули вольову перемогу над "Епіцентр К Авангардом".

Всього три кроки залишається зробити одеситам для досягнення тріумфу в чемпіонаті України, і календар другого кола цьому сприяє. По-перше, в ньому дві домашні гри, а по-друге - виїзд до головного конкурента вже позаду. Втім, не будемо забувати, що якраз на своєму майданчику "МКВ" грає навіть не так впевнено, як на чужих.

"Ураган-2-КФВ" здорово пройшов першу частину чемпіонату, але в другій івано-франківці - поки що головні аутсайдери. Менше всіх забили, найбільше пропустили і набрали лише одне очко - це все про підопічних Юрія Костишина. Схоже, що тільки за третє місце залишається боротися дублерам "Урагану". Проте бажання набрати очки в Одесі, та ще й взяти реванш за поразку 2:4 в першому колі у гостей від цього навряд чи зменшиться.

За інформацією сайту "Футзал Одеси"

Перша ліга. Фінальний етап. 4 тур
"МКВ" (Одеса) - "Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ)

12 квітня 2018 року. Одеса. Спорткомплекс СКА - 12.30
Арбітри: Слободянюк (Вінниця), Трохименко (Київ). Спостерігач арбітражу: Іванов (Дніпро).

11.04.2018 22:06