"ПРОДЕКСІМ" - "УРАГАН": ПРЕВ’Ю КУБКОВОГО ПРОТИСТОЯННЯ

"Дракони" зіграють у Херсоні + LIVE

У суботу, 27-го лютого, франківський "Ураган" в Херсоні зіграє перший матч 1/4 фіналу Favbet Кубка України проти місцевого "Продексіма". Матч відбудеться у спорткомплексі ХФСК і розпочнеться о 13:00. 

Поки інші вже відіграли перші матчі чвертьфінального протистояння, у наційкавішій парі звітної стадії все лише розпочинається. У зв'язку з участю "Продексіма" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів та підготовкою збірної до надважливих матчів кваліфікації Євро-2022 суперники покладуть початок цьогорічної кубкової історії лише завтра на майданчику спорткомплексу ХФСК.

В останні роки стосунки "Урагану" та "Продексіму" набули статусу принципових в українському футзалі, адже як "дракони", так і "мельники" завжди ставлять перед собою найвищі завдання. До того ж, в двох останніх сезонах херсонці незмінно ставали чемпіонами, тоді як за франківцями залишились Кубок України, Суперкубок України та Кубок ліги. Додамо сюди ще й принциповість протистояння для гравців, які раніше захищали кольори обох суперників і отримаємо справжнє класичне дербі українського футзалу.

Найбільш ударною бойовою одиницею у складі "Продексіму" є четвірка збірної України на чолі з Петром Шотурмою. Варто відзначити і бразильських виконавців Роніньо, Андреу, Клаудіньо та Даніеля Розу, які доволі добре підковані індивідуально та можуть самотужки зробити потрібний результат. Втім, індивідуальності у футзал не грають, тож вирішальним у протистоянні (особливо у кубковому) стануть дисципліна, характер та воля до перемоги.

Останні матчі суперників завершувались на користь херсонців, щоправда, кубкова історія команд є діаметрально протилежною. У сезоні 2017/18 "дракони" вже долали "мельників" на стадії 1/4 фіналу Кубка України. Тоді в Херсоні команди розійшлись миром (1:1), а в Івано-Франківську господарі святкували перемогу з рахунком 7:1. Не варто забувати і феєричний фінал сезону 2018/2019, в якому "Урагану" вдалось обіграти принципового суперника (4:1) та вперше в історії здобути до своєї скарбнички почесний трофей.

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок о 13:00. Вболіваємо за "драконів" разом!

"Продексім" Херсон "Ураган" Івано-Франківськ 
27 лютого. Favbet Кубок України, 1/4 фіналу, перший матч. м. Херсон, СК ХФСК - 13:00.
Арбітри: Д. Куций (Харків), С. Ключник, О. Максименко (обидва – Миколаїв) 
Хронометрист: Л. Ягупов (Херсон) 
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

26.02.2021 12:59