СЕМЕРО «УРАГАНІВЦІВ» ВИКЛИКАНІ У ЗБІРНІ УКРАЇНИ!

Четверо з них відправляться до Китаю, а ще троє - у "молодіжці"

Одразу чотири гравці івано-франківського "Урагану" - Віталій Біров, Петро Шотурма, Ігор Корсун і Михайло Зварич, а також тренер воротарів Владислав Корнєєв отримали виклик до лав національної збірної України. Цього тижня "синьо-жовті" з метою підготовки до відбіркових ігор Чемпіонату Європи 2018 року проведуть збір у Києві, після чого вирушать до Китаю, де візьмуть участь у міжнародному турнірі "CFA International Futsal Tournament 2016", що пройде 2-4 грудня у місті Чангшу.

СКЛАД ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА ТУРНІРІ В КИТАЇ:

Воротарі: Дмитро Литвиненко ("Локомотив"), Кирило Ципун ("Продексім"), Віталій Біров ("Ураган");

Польові гравці: Сергій Журба ("ХІТ"), Дмитро Сорокін, Олександр Сорокін, Микола Білоцерківець, Богдан Свірідов (усі - "Локомотив", Микола Грицина, Михайло Грицина (обидва - "Енергія"), Петро Шотурма, Михайло Зварич, Ігор Корсун (усі - "Ураган"), Михайло Волянюк ("Продексім"), Віталій Дзюба ("ЛТК-ІнБев-НПУ").

Суперниками "синьо-жовтих" на цих престижних змаганнях будуть збірні Китаю, Мексики та В'єтнаму. Підопічні Олександра Косенка розпочнуть свій шлях на турнірі поєдинком проти В'єтнаму. 3 грудня наші хлопці зустрінуться з господарями, а завершать турнір поєдинком зі збірною Мексики.

Тим часом, ще троє "ураганівців" - Микола Микитюк, Андрій Цілик і Василь Кефа запрошені до лав молодіжної збірної України (U-21), яка з метою підготовки до офіційних матчів з 28 листопада по 2 грудня проведе збори у Харкові і Сумах, де зіграє два товариські поєдинки. У штабу української "молодіжки" відправилися й два "ураганівські" лікарі-масажисти - Богдан Шкварок і Михайло Даньків.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".

29.11.2016 09:24