ЩОДЕННИК "УРАГАНІВСЬКИХ" ЗБОРІВ. ЧАСТИНА ЧЕТВЕРТА

Юліан Горбатий та Мар'ян Пелех про тренування на чорноморському узбережжі
 

Час летить неймовірно швидко, тож під шум Чорного моря та в розміреному ритмі дворазових тренувань "ураганівці" і незчулися, як минула половина навчально-тренувальних зборів. Дні нелегких тренувань, сповнені чималими навантаженнями, промайнули на одному подиху, тому івано-франківці й надалі охоче розповідають, яким виявився перший робочий тиждень та минув вікенд.

ПЕРШИЙ ЕКВАТОР
Початок навчально-тренувальних зборів був не з легких, тому "драконам" довелося здати справжній іспит на витривалість, фізичну витримку, футзальну міць та ігрову майстерність…

"На зборах легко не буває, це вагомий період, під час якого закладається фізично-функціональна підготовка, тому потрібно багато працювати. Спершу було важко, але вже звик. Кожного дня тренуюся докладаючи всіх сил, але навантаження переношу нормально. Звісно, втомлений, але на зборах по-іншому не буває", - розповів Юліан Горбатий.

Сповна відчув шалений ритм тренувань й інший "ураганівець" - Мар'ян Пелех. "До режиму я вже адаптувався, тому почуваю себе добре, всі показники в нормі. Я знав, що буде важко, тому у відпустці приділяв значну увагу вправам, щоб втягуючий період пройшов якомога легше. Я розумію, що в нас чимало роботи, адже гратимемо в Екстра-лізі, а там поблажок не буде, тому, щоб підійти до початку чемпіонату у найбільш оптимальній фізичній формі, нам потрібно викладатися на всі сто", - поділився Пелех.

 

Хлопці зізналися, що навантаження даються легше завдяки дружній атмосфері у колективі, тому розділяють не тільки спортивні випробування тренувального процесу, а й відпочинок. Кажуть, що весь недільний вихідний провели разом, тому мали можливість не тільки досхочу насолодитися морем, узбережжям та позасмагати, а й поспілкуватися з рідними та друзями.

Отож, навчально-тренувальний збір в Кароліно-Бугаз "перетнув" екватор. Половина нелегких тренувань вже позаду, але значна їх частина ще попереду. Тому, сподіваємося, що хлопцям вдалося перевести подих, відновити сили, й івано-франківці, озброївшись позитивним настроєм та витримкою, завершать розпочате…

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

29.07.2014 15:05