ЩОДЕННИК "УРАГАНІВСЬКИХ" ЗБОРІВ. ЧАСТИНА ДРУГА

Тарас Рудавець та Ігор Корсун про перші дні в Кароліно-Бугазі

Івано-франківці у доброму здоров'ї, позитивному настрої та під пильним оком тренерського штабу закладають основи фізично-функціональної підготовки, відточують свою футзальну майстерність та посилено працюють. Тож прийшов час дізнатися, як пройшли перші дні навчально-тренувальних зборів "ураганівців" на узбережжі Чорного моря.

РОБОЧІ БУДНІ
Щоб навчально-тренувальні збори принесли максимальну користь та були якомога продуктивнішими, команда працює в режимі двохразових тренувань. Нелегка робота та навантаження неабияк виснажують, але попереду для більшості гравців дебютний сезон, тому потрібно викладатися на повну, що і роблять футзалісти.

Зокрема, Тарас Рудавець зізнався, що перші дні тренувань проходять нелегко, але він розуміє, що навчально-тренувальні збори - фундамент подальшої підготовки та й зрештою виступів у чемпіонаті. "Звісно, що спочатку завжди важко, потрібно звикнути, але ми поступово включаємося в тренувальний процес, тож адаптація проходить нормально", - зауважив "ураганівець". "Навантаження переношу добре, звичайно, щось виходить, щось не дуже, але я стараюся. Як на мене, краще мені вдаються вправи з м'ячами, а найважче – вправи на піску", - продовжив Тарас.

 

Втім, попри виснажливі навантаження "дракони" мають і вільний час, який використовують з максимальною користю, адже потрібно і сил набратися, і морем насолодитися, і з друзями та рідними в мережі поспілкуватися. Тарас розповів, що після тренувань відновлюється в морі, проводить час в інтернеті, дивиться фільми. До того ж гравець запевнив, що тренувальна база хороша, і тут є всі умови не тільки для того, щоб пройти тренувальні збори на високому рівні, а й відпочити. "Навчально-тренувальні збори проходять у хорошому настрої, відчутний командний дух. Крім того всі ми налаштовані тільки на плідну роботу, тому враження тільки позитивні", - підсумував Рудавець.

 

 

Підтримав товариша й Ігор Корсун, який зазначив, що займається в бойовому настрої і всі сили віддає тренуванням. "Навантаження не малі, тому тренуватися треба по-максимуму, але я до цього готовий. Я знаю, що мені потрібно багато працювати, відшліфовувати свою футзальну майстерність та вдосконалювати професійні навики. Перші дні зборів – втягуючі, адже спершу ти повинен адаптуватися до тренувань. Але в колективі дужа хороша та дружня атмосфера, тому працюється значно легше, до того ж неабияк допомагають лікарські процедури", - зазначив Ігор. Хлопець зізнався, що в команді розділяють не тільки роботу, а й відпочинок, тому разом купаються у морі та ніжаться на сонці на чорноморському узбережжі.

Тож море, дружній колектив й колоритна Одещина тільки сприяють самовідданим тренуванням. А навчально-тренувальні збори тільки набирають обертів, тому далі буде…

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

 

25.07.2014 10:05