«СОКІЛ» - «УРАГАН». ПЕРЕДМОВА ДО МАТЧУ

Максим Павленко поділився очікування на суботній матч

В рамках матчу другого туру Чемпіонату України івано-франківський "Ураган" візьме курс до Хмельницького, де найближчої суботи, 23 вересня, зустрінеться з місцевим "Соколом". Які очікування на поєдинок та з яким настроєм команда налаштовується на гру - розповів головний тренер "драконів" Максим Павленко.
 
Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Перш за все, хочу вибачитися перед вболівальниками "Урагану", перед керівництвом клубу, перед всіма, хто вірить в нашу команду за ту гру, яку ми продемонстрували минулої суботи. Нам були необхідні стартові очки, а з таким відношенням не можна підходити до матчів Екстра-ліги… Висновки зроблені! Тому я впевнений, що до кінця чемпіонату такої безвольної, безхарактерної гри у виконанні "Урагану" ми більше не побачимо.

- Чого не вдалося у грі з "Титан-Зорею"?
- Не вистачало агресії, характеру! Команда не продемонструвала тих якостей, котрі сприяють позитивному результату. Тому, насамперед, треба покращити відношення до своєї справи, в кожному матчі викладатися на всі сто відсотків, в кожному поєдинку грати виключно на перемогу. До Хмельницького їдемо зовсім в іншому бойовому настрої. Хочемо показати свою гру, характер, волю до перемоги, і повернутися додому із трьома заліковими балами.

- Зрозуміло, що "Сокіл" так просто з очками не відпустить...
- Ми готуємося до матчу з швидкісною командою, котра вдома, при власних вболівальниках, завжди добре грає, але нас це не лякає. Ми готові до різних варіантів розвитку подій на майданчику, готові продемонструвати свої найкращі якості і докласти максимум зусиль, щоб не дати "Соколу" зіграти у притаманну для них гру.

- Як психологічно налаштовуватимете хлопців?
- Бувають помилки в житті, бувають помилки у футболі, але їх потрібно виправляти. Кожному треба зрозуміти, в якому клубі він грає, і які завдання стоять перед командою та перед ним особисто. Треба показати характер, єдність колективу і здобути три очки.

22.09.2017 10:04