«СПОРТЛІДЕР+» - «УРАГАН». АНОНС 2-ГО МАТЧУ

Шанс для івано-франківців, щоб зрівняти рахунок у півфінальній серії

Після того, як "Спортлідер+" зумів перемогти в першому матчі півфінальної серії, від хмельницької команди чекають "продовження банкету". Можна не сумніватися, що спорткомплекс УМВС знову буде заповнений практично під зав'язку. І з такою підтримкою підопічні Віктора Мглинця цілком реально можуть подвоїти рахунок у серії та поїхати в Івано-Франківськ у гарному настрої. Крім того, в цьому поєдинку "лідерам" зможе допомогти Олексій Фетько, який пропускав перший матч через дискваліфікацію. Та й самі футзалісти "Спортлідера+", напевно, розуміють, що у них з'явився унікальний шанс наблизити фінал на відстань витягнутої руки.

А ось "Урагану" доведеться попітніти, бо навряд чи підопічним Івана Скіцка захочеться повертатися в Івано-Франківськ, маючи в пасиві дві поразки. Тому "драконам" потрібно проаналізувати свої помилки, допущені в першій грі, щоб не допустити їх знову. Саме тоді у них буде шанс на те, щоб зрівняти рахунок у серії. Іншого не дано.

Напевно, обидві команди перед другим поєдинком згадають, як вони здобували путівки в півфінал на попередній стадії турніру. Адже цей матч, як не банально це звучить, буде визначальним. Тож є підозра, що на цей раз ми побачимо більш емоційний (в хорошому сенсі цього слова) футзал, в якому буде багато боротьби. Можливо, як і в першій грі, все вирішить один м'яч. Але такий результат напевно можна буде чекати за умови, якщо обидві команди будуть грати від оборони. Однак це малоймовірно, при тому що і "Спортлідер+", і "Ураган" є прихильниками атакуючого футзалу.

У другому побаченні команд напевно багато чого може вирішити і досвід. Принаймні, він є у Сімки, Колтка і Кіндратіва. Чи є він у гравців "Спортлідера+"? В принципі, у хмельницькій команди є досвідчені футзалісти - такі, як Калуков і Доманський. Але якщо ми говоримо про досвід ігор плей-офф, то тут має спрацювати перевага "Урагану", яка не спрацювала в першій грі. І для івано-франківської команди це буде черговий тест. Може, і не такий, як у серії проти "ЛТК", але не менш серйозний. Ось тільки чи дасть "Спортлідер+" подолати цю перешкоду?

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, прогноз UA-Футбол - 2:1.

Чемпіонат України. Екстра-ліга. Плей-офф. 1/2 фіналу (2-й матч)
"СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький) - "УРАГАН" (Івано-Франківськ)
 
25 квітня. 14:30. Хмельницький, Спорткомплекс УМВС.
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Білащенко (Чернігів), Кіндій (Львів). Спостерігач арбітражу: Кузьменко (Київ).
 
26.04.2015 01:02