"УРАГАН-2-КФВ" - "ЕЛЬДОРАДО" - 0:3. ПЕРШИЙ МАТЧ ЗА КИЯНАМИ

Дублери "драконів" поступились у першій кубковій грі

Більш активно звітний поєдинок розпочали "дракони", які на правах господарів намагались забити швидкий м'яч. Втім, з ударами Сенюка та Баланика впорався голкіпер "Ельдорадо". Витримавши стартовий натиск, команда Андрія Науменка почала шукати свої шанси в позиціних атаках і вже Гуйвану у воротах "драконів" довелось рятувати команду від неминучих неприємностей. Далі поєдинок  проходив на зустрічних курсах, а відкрити лік голам у матчі вдалось киянам. Це Мельник на 16-ій хвилині встиг першим на добиванні - 1:0.

Після відпочинку малюнок гри не змінився - суперники й надалі запропонували один одному цікавий та швидкісний футзал, а забивали лише... столичні футзалісти. Спочатку Шундрик подвоїв перевагу "Ельдорадо", а за п'ять хвилин до фінальної сирени Фещенко забив третій м'яч у ворота "драконів" - 0:3. Зважаючи на такий перебіг подій Юрій Іванишин перейшов на розіграш "зайвого" і роль воротаря виконував Баланик. І така тактика ледь не принесла свої плоди, та у вирішальний момент або надійно грав голкіпер, або "драконам" бракувало влучності. У підсумку, 0:3 - "Ураган-2-КФВ" поступається у першій грі ІІ етапу Кубка України.

"Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - "Ельдорадо" Київ - 0:3 (0:1)
Голи:
Мельник (16), Шундрик (28), Фещенко (35)
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (в) - Британ (к), Баланик, Бессонов, Ткачук - Сенюк, Завертаний, Лейб'юк, Бойків, Петровський, Негела - Гордієвич (в), Хомяк (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Ельдорадо": Рахметов (в) - Солонина, Шундрик, Кіян, Науменко - Шамотій, Мельник, Медвідь, Фещенко - Клименко (в). Головний тренер: Андрій Науменко.
Попередження: Фещенко (25).

Пресслужба НФК "Ураган"

28.11.2020 22:33