"УРАГАН-2-КФВ" - "ПРОДЕКСІМ-2": ПРЕВ’Ю МАТЧУ 12-ГО ТУРУ

Свято весни подарує протистояння молодіжних команд + LIVE

В останні роки протистояння франківського "Урагану" та херсонського "Продексіму" носить принциповий характер, адже саме ці два клуби є флагманами вітчизняного футзалу. Не відстають від основних команд і "молодіжки", які сьогодні зійдуться на майданчику Манежу Коледжу фізичного виховання у рамках 12-го туру Першої ліги.

Для обох суперників сьогоднішній матч стане стратегічно важливим у подальшій боротьбі за вихід до плей-офф Першої ліги. Наразі "мельники" посідають "прохідну" четверту позицію, випереджаючи "драконів", що йдуть п'ятими, всього на один заліковий пункт. Додаватиме інтриги і той факт, що підопічні Сергія Задорожного провели на два матчі менше за своїх прямих конкурентів, а це означає, що "дракони" в подальшому матимуть всі шанси обійти херсонців у турнірній таблиці. Натомість для "Продексіму-2" поєдинок в Івано-Франківську стане останнім в регулярному сезоні, тож гості намагатимуться зробити все, щоб здобути позитивний результат. Нагадаємо, у першому колі в Херсоні перемогу святкували господарі майданчика - 4:1. 

Двобій молодіжних команд відбудеться 8-го березня на майданчику Манежу Коледжу фізичного виховання. Початок гри о 12:00. Традиційно для тих, хто не зможе підтримати "драконів" на трибунах, буде проведено пряму трансляцію матчу на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. 

"Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ "Продексім-2" Херсон
8 березня
. Перша ліга, 12-й тур. м. Ів.-Франківськ, Манеж КФВ - 12:00
Арбітри: А. Кузьмін, Т. Козак (обидва – Львів), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: В. Фурман (Чернівці)

Відеотрансляція матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

08.03.2020 08:20

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804