"УРАГАН-3" - "БАСТІОН" - 0:3. ФАТАЛЬНИЙ ДРУГИЙ ТАЙМ

Дублери "Урагану" зазнали поразки + ВІДЕО

Старт звітного матчу залишився за львів'янами, які майже одразу захопили ініціативу до своїх ніг, тож Гуйвану довелось вступати у гру після дальніх ударів Кузика та Гриника. Втім, ближче до екватору гра вирівнялась і "дракони" ледь не відкрили рахунок у матчі, коли Британ, обігравшись з Бессоновим, пробивав у нижню "шістку". На щастя для "фортечних" голкіпер ліквідував загрозу. Непогано пробивав і Негела, та його дальній удар пролетів над поперечкою. Таким чином, у першому таймі суперники голів не забивали - 0:0.

Друга половина зустрічі розпочалась з гострого удару від Сенюка, з яким впорався страж воріт "Бастіону". Львів'яни відповіли неточними ударами від Любуськи та Савича. Переломною у грі стала 21-ша хвилина, коли голкіпер "фортечних" Савич від своїх воріт виконував передачу на свого "стовпа". На жаль, колега по амплуа Гуйван в тому епізоді дещо втратив орієнтацію в просторі і пропустив ігровий снаряд "за комірець" - 0:1. Франківці відповіли гострим випадом від Ткачука - і знову Савич врятував. Далі суперники запропонували одне одному гру на зустрічних курсах і "Бастіону" вдалось протягом хвилини двічі покарати франківців за помилки в обороні. Постарались Кузик та Любуська, довівши тим самим рахунок до 0:3. Розіграш "зайвого" в останні хвилини не приніс бажаного результату і "Ураган-3" зазнав третьої поразки в Другій лізі.

"Ураган-3" Івано-Франківськ - "Бастіон" Львів - 0:3 (0:0)
Голи:
Савич (21), Кузик (24), Любуська (24)
"Ураган": Гуйван (Хомяк, 21) - Баланик, Британ (к), Бессонов, Ткачук - Негела, Бойків, Сенюк, Лейбюк, Петросюк. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Бастіон": Стасюк (Савич, 16) - Цимбаляк, Гриник, Любуська, Кудінов - О. Іванишин, Миколюк, Чабак, Лаба, Кузик, Моночков. Головний тренер: Ігор Кудінов.

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

07.03.2021 16:40