«УРАГАН» - «ЕНЕРГІЯ» - 1:3. ПІСЛЯМОВА

Післяматчева прес-конференція тренерів

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Енергії":
- Гра видалася дуже напруженою, але в Івано-Франківську поєдинки завжди такі. Це і шалена підтримка вболівальників, і місцева команда завжди грає з подвійною енергією в рідних стінах. Тому з перших хвилин ми намагалися нав'язати супернику свою боротьбу, свою гру. Я задоволений, що нам це вдалося, вдалося реалізувати свої моменти.

Вважаю, що запорукою нашого успіху стала перемога в першому таймі - швидкий перший гол додав нам впевненості, дозволив тиснути на суперника, який почав помилятися. Ми ж не дозволяли йому виходити з-під пресингу і максимально змогли реалізувати свої моменти. У другому таймі була абсолютно рівна гра, "Ураган" навіть переважав, адже створив значно більше гольових моментів. Тож дякую Богу, що ми перемогли, і будемо працювати, щоб виглядати краще.

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Якщо аналізувати гру загалом - по змісту, то вона була жива, тому, сподіваюся, що вболівальники отримали задоволення. Моментів було предостатньо, як біля наших воріт, так і біля воріт суперника, але "Урагану" вже традиційно на заваді стала реалізація моментів. Звичайно, хочеться подякувати хлопцям, що віддали багато сил, бо програли ми справді дуже хорошому супернику. "Енергія" - команда, яка грає в швидкий футзал, ми готувалися до цього...

Також знаємо, як поставлена в них робота зі стандартами, тож найбільше за це хвилювалися. В принципі зі стандартами впоралися, але позиційні атаки в "енергетиків" були дуже сильні, і десь наші хлопці втратили концентрацію, тому були пропущені голи. Коли все на такій швидкості, тоді є брак майстерності... Ми працюємо далі, не падаємо духом, адже бачимо потенціал і прогрес команди.

- Ви багато комбінували з "четвірками", експеримент вдався?
Одне з наших завдань в першому колі - це всім дати пограти. Тому ми комбінували, шукали, враховуючи й те, що потрібно було залишити "резерв" і на другий тайм.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
 

16.10.2015 09:29