УРАГАН - ЕРА-ПАК. ПЕРША ГРА FUTSAL MASTERS-2019

Сьогодні підопічні Максима Павленка розпочнуть Futsal Masters-2019.

Ну що, дочекалися!?

Сьогодні підопічні Максима Павленка проведуть хоч і товариський, але дуже відповідальний матч в рамках Futsal Masters-2019 проти чеського ЕРА-ПАК. Нагадаємо, що окрім колективу ЕРА-ПАК, в групі з Драконами також грають польські Гурнік та ФК Торунь.

Календар матчів групового етапу івано-франківського Урагану:

27 вересня (вівторок)


19:30 Ураган (Україна) - ЕРА-ПАК (Чехія) - за київським часом

28 серпня (середа)

18:00 Гурнік (Полковіце, Польща) - Ураган (Україна)

29 серпня (четвер)

20:30 Ураган (Україна) - ФК Торунь (Польща)

Турнір проходитиме в спорткомплексах двох міст, які розташовані поряд із Вроцлавом - Олесниця та Єльч-Ласковіце. До, речі, вхід на матчі буде платним - 20 злотих нормальний квиток та 10 злотих - пільговий. В цю вартість входить можливість відвідати одразу два матчі ігрового дня.

Ураган всі три свої матчі зіграє в 36-тисячному містечку Олесниця. Воно розташоване поряд з містом. В місті з допомогою місцевої влади та фінансування ЄС збудовано сучасний спортивно-відпочинковий комплекс ATOL, в якому й проходитимуть матчі турніру. Загальна площа комплексу 30 000 метрів кв.

На фото - спортивний майданчик в Олешніці, де гратиме Ураган

Futsal Klub Era-Pack Chrudim - учасник елітного дивізіону чеського  футзалу, який носить назву VARTA futsal ligа. ЕРА-ПАК до попереднього сезону був незмінним чемпіоном Чехії, починаючи з 2007 року, але у попередньому чемпіонаті не зміг завоювати золоті нагороди. Зазначимо, що у 2017 році саме ЕРА-ПАК став чемпіоном турніруFutsal Masters.

Нагадаємо, що у складі чеської команди виступає голкіпер національної збірної України Дмитро Литвиненко, який нещодавно продовжив контракт з клубом на два роки.

Напередодні першого матчу на турнірі ЕРА-ПАК провів товариську гру проти колективуChrudim Interobal Pilsen, вигравши з рахунком 3:0. Цікаво, що два з трьох голів у складі чеської команди забили бразильські легіонери.

Ща раніше ЕРА-ПАК провів товариську гру проти хмельницького Соколу, яка завершилася нічийним результатом - 1:1.

Про можливість спостерігати за матчем у прямому ефірі ми повідомимо пізніше.

Прес-служба НФК Ураган

27.08.2019 12:12