«URAGAN FAMILY». ПЕРЕДНОВОРІЧНІ ЗУСТРІЧІ

Найстарші "ураганівці" привітали вихованців клубної Академії + ВІДЕО

Передноворічний період в розпалі, тож "ураганівці", вже традиційно, приміряють на себе роль святкових чарівників. Не можуть оминути увагою і привітаннями й найпалкіших своїх вболівальників – вихованців клубної Академії!

Отож, святкові поздоровлення розпочалися ще у вівторок, 27 грудня, як годиться, з наймолодших – 4-річних хлопчиків. Малеча провела перше відкрите тренування, і продемонструвала здобуті за дебютні 4 місяці навчання вміння. Час наполегливої праці не минув даремно, і підопічні Романа Шведа були готові дивувати - дітвора займалася бігом, стрибала, пробувала перші фінти з м’ячем, і навіть розіграла "круглого". Завершення заняття ознаменувалося подарунком від президента НФК "Ураган" Олександра Бубена, який разом із виконавчим директором Олегом Ковальським вручив дітворі перше екіпірування - брендовані "ураганівські" футболки.

А вже наступного дня естафету підхопила й решта вихованців, тож середа, 28 грудня, минула під знаком неймовірних емоцій, футзалу та гуртування великої "ураганівської" сім’ї. В манежі Коледжу фізичного виховання зібралися не тільки гравці команди Екстра-ліги, а й 10 вікових груп – від п’ятирічної малечі до 14-річних юнаків. Кожна із дитячих команд отримала можливість зустрітися на спортивному майданчику з улюбленими гравцями та поспілкуватися так, як вміють найкраще – грою у футзал.

Вихованці Академії мали чим здивувати! Хтось щирістю та ентузіазмом, хтось серйозністю та переможними намірами…Та й гравці "Урагану" не приховували, що отримують від футзального спілкування з дітворою неймовірне задоволення. А після неповторних спарингів на діток чекали приємні солодкі подарунки. Особливим виявився сюрприз для 5-річних та 6-річних малюків, які отримали в презент ще й перші спортивні костюми під брендом "Ураган", які вручив президент клубу Олександр Бубен, віце-президент Юрій Леник, виконавчий директор Олег Ковальський та партнер Академії Олег Качур.

Тож завершилося чергове свято футзалу на солодкій й оптимістичні ноті, під оплески досвідчених та юних футзалістів одне одному, і щирі слова привітань із наступаючими святами…

P.S. Приємно, коли Uragan Family у повному зборі!

29.12.2016 13:39