"УРАГАН" - "FOOD CENТRE-СУМДУ": ПРЕВ'Ю МАТЧУ 15-ГО ТУРУ

Новачок Favbet Екстра-ліги завітає до Івано-Франківська + LIVE

У рамках 15-го туру Favbet Екстра-ліги "Ураган" на домашньому майданчику протистоятиме сумському "Food Centre-СумДУ". Сумські "студенти", які хоч і є де-юре новачками чемпіонату, вже знайомі франківським шанувальникам футзалу. Минулоріч об'єднана команда протистояла "Урагану" у Фіналі чотирьох Кубка України, який приймав саме Івано-Франківськ. Тоді "дракони" не відчули особливого опору з боку представника Першої ліги (7:0), а згодом, обігравши "Продексім", вперше в історії підняли над головою почесний трофей.

З того часу сумчани пішли на підвищення і добряче оновились - восени команду очолив знаний прикарпатський фахівець Іван Скіцко, а взимку "СумДУ" став чи не головним ньюсмейкером трансферного вікна в Україні. Зокрема, до табору клубу перебрались голкіпер Олександр Сіріцький ("Кардинал-Рівне"), універсали Юліан Горбатий ("Володимир") та Дмитро Ігумнов, що повернувся до Сум після піврічної відсутності. Не обійшлось і без втрат - голкіпер Віталій Біров, зігравши всього два поєдинки, отримав статус "вільного агента".

Обидва суперники матимуть свою порцію мотивації на завтрашній поєдинок. "Дракони" прагнуть продовжити свою серію перемог на домашньому майданчику і потішити шанувальників не лише видовищною грою, а й позитивним результатом. Вистачає вмотивованості і "студентам", які наразі боряться за вихід до "чемпіонської" шістки і яким надважливо зачепитись за очки в Івано-Франківську. У першому колі "Ураган" святкував перемогу у Сумах, забивши два м'ячі без відповіді - 2:0. Що цікаво, той поєдинок став дебютним для Івана Скіцка біля керма "Food Centre-СумДУ".

Матч відбудеться 12-го лютого у спорткомплексі КФВ. Початок гри о 18:00.

"Ураган" (Івано-Франківськ) – "Food Centre-СумДУ" (Суми)
12 лютого.
Favbet Екстра-ліга, 15-й тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ - 18:00.
Арбітри: Б. Кіндій (Львів), В. Дзюра (Рівне), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

11.02.2020 17:00