"УРАГАН" - "ХАЛАДАШ": АНОНС МАТЧУ 3-ГО ТУРУ

"Дракони" завершать міні-турнір матчам проти угорців + LIVE

У суботу, 4-го грудня, франківський "Ураган" у Лісабоні проведе матч 3-го туру Елітного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти угорського "Халадаша". Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу Pavilhão Fidelidade і розпочнеться о 19:00.

"Халадаш", як і перший суперник франківців в Португалії "Леванте", є дебютантом єврокубків. Минулого сезону підопічні Хуана Родрігеса вперше у своїй історії вибороли "золото" чемпіонату Угорщини і здобули право представляти свою країну на міжнародній арені. І роблять це доволі непогано. Розпочавши свій шлях в Лізі чемпіонів з Попереднього раунду, угорці зуміли показати серію з шести (!) перемог на старті єврокубкової кампанії. У рамках попереднього раунду "Халі" обіграв норвезьку "Ултейру" (5:1), люксембурзький "Діфферданж" (4:3) та албанську "Тірану" (3:2). Згодом в Основному раунді під натиском угорців не встояли мальтійський "Луксол" (6:2), польський "Рекорд" (4:3) та шведський "Хаммарбю" (6:4). Втім, переможну серію "Халадаша" перервала "Бенфіка" вжу у португальському міні-турнірі - 3:8 на користь "орлів". 

Довший час "Халадаш" перебував в тіні одного з грандів угорського футзалу клубу "Раба ЕТО" з Дйора. Шанувальники футзалу пам'ятають цей амбітний клуб як творця чи не головної сенсації в розіграші Кубку УЄФА сезону 2017/18. Тоді команда під орудою не менш знаного українським вболівальникам наставника Хаві Родрігеса зробила справжній фурор і пробилась до Фіналу чотирьох єврокубка. Саме тоді в Європі і заговорили про футзал в Угорщині. На жаль, "Рабу" спіткали фінансові труднощі, тож команда була розформована, а "Халі", в свою чергу, посів місце флагмана чемпіонату сусідньої країни. Протягом п'яти останніх років команда двічі ставала переможцем Кубка Угорщини, здобувала бронзові та срібні нагороди чемпіонату, а апогеєм виступів (станом на сьогодні) стало звання чемпіонів країни.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК "Ураган". Напередодні гри, а саме о 18:15 розпочнеться робота передматчевої студії з цікавими експертами, прямими включеннями з Лісабону і ексклюзивними матеріалами! Також віддані вболівальники "драконів" протягом матчу матимуть змогу взяти участь у крутих розіграшах та виграти цінні подарунки від Фан-шопу клубу! Вмикайте трансляцію і вболівайте за "драконів"!

"Ураган" Івано-Франківськ, Україна – "Халадаш" Івано-Франківськ, Угорщина
4 грудня. Ліга чемпіонів УЄФА, Елітний раунд, група D, 3 тур. м. Лісабон, Pavilhão Fidelidade - 19:00.
Арбітри: Каміл Четін, Озан Сойкан (обидва - Туреччина), Віктор Берг-Аудік (Франція)
Хронометрист: Кріштіану Хосе Кардозу Сантос (Португалія)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

04.12.2021 09:17