"УРАГАН" - "ХІТ": ПРЕВ’Ю МАТЧУ 17-ГО ТУРУ

Центральний матч туру в Івано-Франківську + LIVE

У суботу, 23-го січня, франківський "Ураган" вдома зіграє матч 17-го туру Favbet Екстра-ліги проти київського клубу "ХІТ". Матч відбудеться без глядачів у спорткомплексі КФВ і розпочнеться о 12:00. 

Завтрашній матч на майданчику спорткомплексу КФВ отримає статус центрального в ігровому вікенді. Ще б пак, адже на паркеті в двобої зійдуться третя та друга команди турнірної таблиці - "Ураган" та "ХІТ" відповідно. Різниця між суперниками складає всього один заліковий пункт, тож перемога когось з суперників дозволить випередити прямого конкурента та зробити вагому заявку на другу позицію. Вище ніхто з суперників вже не підніметься, адже після сьогоднішньої звитяги "Продексіма" над "Енергією" (4:1) "мельники" гарантували собі перший рядок за тур до завершення регулярного сезону.

Стосунки "драконів" та киян в останні роки набули статус принципових - чого вартує лише фінальний поєдинок останнього розіграшу Кубка України. Тоді на майданчику Палацу спорту "Юність" в Запоріжжі фінальна сирена зафіксувала нічию (2:2), а в серії пенальті сильнішими виявились франківці - 5:4. Втім, з того часу "ХІТ" вже встиг взяти реванш у "драконів" за кубкове фіаско - у матчі першого кола в Києві переміг з рахунком 7:2. У завтрашньому матчі до гри повернеться капітан франківців Микола Микитюк, який відбув двоматчеву дискваліфікацію та готовий допомогти партнерам реваншуватись за поразку у першому колі.

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на каналі СПОРТ 1 та YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок о 12:00. Вболіваємо за "драконів" разом!

"Ураган" Івано-Франківськ – "ХІТ" Київ
23 січня. Favbet Екстра-ліга, 17-й тур. м. Івано-Франківськ, СК КФВ - 12:00.
Арбітри: А. Ноєв (Запоріжжя), В. Дзюра (Рівне), Орест Дуцяк (Дрогобич)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
Делегат: Б. Мельник (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

22.01.2021 18:18