УРАГАН – КАРДИНАЛ РІВНЕ. КОЛИ НАЗВА МАТЧУ ГОВОРИТЬ САМА ЗА СЕБЕ!

Анонс центрального протистояння першого ігрового туру у 2019 році.

Про гру цих команд можна говорити багато та довго. Ми, в свою чергу, спробуємо зробити акцент на головних моментах майбутнього двобою.

По-перше, давайте згадаємо турнірну таблицю. Дракони випереджають Кардинал на три залікових бали, і у випадку перемоги, як розумієте, зможуть збільшити цю перевагу до шести очок. Більше того, не забувайте, що після закінчення регулярного чемпіонату, лише шість команд продовжать боротьбу за чемпіонство, а очки будуть рахуватися саме у матчах команд першої шістки.

І Ураган, і Кардинал фактично гарантували собі місця у наступному раунді, і зараз, якщо брати до уваги лише очки, набрані в матчах ТОП-6, саме Ураган очолює цю турнірну таблицю.

Ураган – 7 ігор, 13 очок. Різниця м’ячів – 26:20 – 1 місце.

Кардинал – 6 ігор, 9 очок. Різниця м’ячів – 16:17 – 3 місце.

По-друге, ми просто забов’язані згадати події минулого протистояння цих команд у першому колі. Тоді Кардинал вдома здобув перемогу з рахунком 6:5, три м’ячі забив Салтанов, а третій гол Ігоря, можливо, стане найкращим у цьому сезоні. Якщо згадувати події тієї гри то, мабуть, нічия була б більш закономірним результатом, але рахунок, як відомо, на табло.

У складі Драконів, що цікаво, голами відзначилися п’ять різних гравців – Кордоба, Когут, Лисенко, Федюк, Фаренюк.

По-третє, давайте згадаємо, як команди проводили свої матчі у грудні. Ураган здобув дві супер—перемоги на виїзді, обігравши Титан з рахунком 5:3, та Продексім – 4:3.

Кардинал, в свою чергу, провів грудень без перемог. У підопічних Станіслава Гончаренко була домашня поразка від Енергії – 1:2, та нічия з Епіцентром – 4:4.

Четвертим пунктом нашого анонсу буде протистояння найкращих бомбардирів Екстраліги #прямозараз! Лідер «кардиналів», Ігор Салтанов, має в своєму активі 16 голів, очолюючи перегони бомбардирів. Артем Фаренюк, в свою чергу, який забив багато важливих голів для Драконів у цьому сезоні, має 13 результативних ударів і відмінну нагоду наздогнати свого опонента в очному протистоянні!

У п’ятій частині нашої розповіді поговоримо про новачків обох команд. Судячи з інформації наших ЗМІ, їх всього два – по одному в Урагані та Кардиналі.

У зимове міжсезоння до Драконів приєднався Руслан Шеремета, який в цьому сезоні виступав за «соколят», будучи одним з головних лідерів цієї команди. Шеремета, до речі, встиг зіграти шість матчів і відзначитися двома голами. Цікаво, чи отримує він свій шанс у першому матчі календарного року, та наскільки він вже розуміє своїх нових партнерів по команді?! Це, мабуть, не стосується лише Андрія Лисенко, з яким Шеремета чимало пограв у Соколі.

Що стосується новачка «кардиналів», то це гравець, який ще не має досвіду виступів в Екстралізі, хоча у минулому сезоні він дійшов до фіналу чотирьох Кубку України. Мова йде про універсала аматорського столичного колективу, Альтернатива, Андрія Назарова, якого Станіслав Гончаренко, за чутками, вже давно хотів бачити у складі своєї команди.

Інше питання, що офіційного підтвердження цього трансферу (як і заявки Андрія на матчі Екстраліги) ми так і не знайшли.

Наостанок хочемо закликати Вас, наші вболівальники, прийти і підтримати нашу команду в одному з найважливіших матчів цього сезону!

Зазначимо, що ви можете забронювати квитки заздалегідь, зателефонувавши за номерами – 59  44  75,   095 566 61 96.

На матчі очікуємо повні трибуни!

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)   
Арбітри: Ю. Кондратьєв, Д. Каркаєв (обидва – Київ), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ) 
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачеве)

Початок: 12:00 - манеж КФВ, вул. Мазепи 142А.

Прес-служба НФК Ураган

10.01.2019 14:38