«УРАГАН» - «ЛОКОМОТИВ» - 0:1. ПІСЛЯМОВА

Післяматчева прес-конференція тренерів

Євген РИВКІН, головний тренер "Локомотива":
- Стосовно гри, то емоції різні: деякі епізоди сьогодні сподобалися, деякі навпаки - ні. Ми дізналися, що наш основний конкурент по турнірній таблиці програв, і ми закріпили за собою перше місце в регулярному чемпіонаті.

Тож вирішили зіграти нестандартно, і не той футбол, який від нас очікують. Спробували зіграти від оборони, щось вдалося, щось ні, але задоволені, що добилися для себе позитивного результату. Проте над грою потрібно ще попрацювати, були моменти, якими я залишився незадоволений.

Також зрозуміло, що у більшості гравців команди думки вже про Чемпіонат Європи. І, як на мене, це цілком логічно, адже для футболіста, який ставить перед собою максимальні задачі, зіграти на Чемпіонаті Європи – велика честь, і можливість себе гідно проявити.

- На жаль, іванофранківці не змогли побачити на паркеті Петра Шотурму…
Шотурма, на жаль, травмований, на тренуванні він зіткнувся з голкіпером. Тож ми вирішили поберегти його для повноцінного відновлення. Думаю, йому і самому хотілося вийти на цей майданчик…

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Гра, на мою думку, вийшла досить цікава. Інтрига була до останньої секунди, але, думаю, що "Локомотив" на цю перемогу заслуговував більше. Хочу віддати належне і своїм хлопцям, які старалися, билися. Багато чого не вдалося, але в цілому непогано, хоча розумію, що нам є ще над чим працювати.

Сподобалося, що "Локомотив" серйозно віднісся до цієї гри, поєдинок видався бойовим, і тримав в напруженні до кінця. В "Урагану" була скованість, в деяких моментах нам не вистачило холоднокровності при виході з пресингу, десь не пройшли позиційні атаки, стандарти. В середині  другого таймі самі собі привезли два моменти, за що нас ледь не покарали "залізничники", але здорово зіграв Віталій Біров, який виручив команду.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".
 

23.01.2016 13:26