«УРАГАН» - «ЛОКОМОТИВ» - 3:7. ПІСЛЯМОВА

Післяматчеві коментарі тренерів обох команд

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
 - Найперше, дякую хлопцям за самовіддачу. Намагалися догравати кожен епізод, на жаль, при стандартах не допрацювали, а суперник, навпаки, проявив більшу індивідуальну майстерність при стандартних положеннях. Ми готувалися до цього, однак не виконали установку на гру. У нас є тиждень, щоб зробити правильні висновки.

Просто так ми не віддамо путівку у півфінал. Поки є можливість – будемо боротися, старатися, нав’язувати свою гру. В складі команди пройдуть певні ротації, сьогоднішній матч довів, що потрібно внести корективи, щоб підвищити швидкість атак. Будемо працювати над тим, щоб стандартні положення у нашому виконанні були більш якісними, і ми могли реалізовувати моменти, які створюємо.

- Що стало причиною поразки?
Рахунок на табло – це яскраве відображення того, що "Локомотив" награв на перемогу значно більше, аніж ми. Значить більше попрацювали над стандартними положеннями, за рахунок чого і виграли. Повівши в рахунку 2-3 м'ячі, суперник змусив нас нервувати, і ми не зуміли показати свою гру. Після перерви – зовсім інше налаштування, дуже швидкий третій м’яч, потім - четвертий, і ми були змушені відійти від нашого плану, почати грати вп’ятьох, далі скоротили розрив в рахунку, але, на жаль, не змогли зробити його таким, щоб суперник хвилювався.

- Як будете  психологічно налаштовувати команду на бій в Харкові?
Втрачати нам вже нічого! Я вірю, що в Харкові проявиться "ураганівський" характер, який грає від першої і до останньої хвилини, сконцентрований, налаштований виключно на перемогу, з вірою в себе, з вірою в колектив. Тільки з таким настроєм ми поїдемо на другий матч серії.

Євген РИВКІН, тренер "Локомотива":
- Відразу скажу, що гра була дуже видовищна, забито багато м’ячів, думаю, вболівальникам такі матчі подобаються… А для тренерів – це додатковий стимул для роздумів. Загалом, ми дуже раді, що добилися перемоги, але це тільки перший матч і найголовніше протистояння - ще попереду, тож все буде вирішуватися у Харкові. Але, тим не менше, сьогодні мені сподобався результат, тому хочу подякувати своїм хлопцям. Так, були помилки, але були й позитивні епізоди, але це ті компоненти з яких складається футзал. Не помиляється тільки той, хто нічого не робить.

- Які цілі на плей-офф? Як зажди, найвищі?
- Ці запитання тільки до президента клубу. Всі завдання озвучує керівництво, а моя робота – готувати команду. В цьому сезоні, в силу різних обставин, які склалися, я для себе вирішив, що ми будемо йти від матчу до матчу і битися за перемогу в кожному з них.
 

25.03.2017 23:43