«УРАГАН» - «ЛТК-ІНБЕВ-НПУ» - 3:1. ПІСЛЯМОВА

Післяматчеві коментарі тренерів обох команд

Валерій ТУРКІН, головний тренер "ЛТК-ІнБЕВ-НПУ":
- Насамперед, вітаю суперника з виграшем, перемога ця була повністю заслужена і закономірна. Ми на перемогу сьогодні не награли. В чому причина? Найперше, це - психологія молодих футболістів, нестійка психіка. Одну гру ми програли 7:2, але мені не було в чому дорікнути гравців - було бажання, самовіддача, очі горять, стараються. А тут - волі до перемоги я не побачив. Звичайно, що в дев’ятнадцять років майстерності ще нема, а коли відсутнє й бажання, то коментувати щось взагалі важко…

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- По самому змісту гра була непроста, але ми до цього готувалися. Знаючи Валерія Туркіна, знаючи його підхід до роботи, всю команду "ЛТК-ІнБев-НПУ", розуміли, що буде непросто. Мені дуже імпонує цей суперник, по потенціалу в них дуже хороші перспективи. Не дивно, що інтрига була до останньої секунди. Ми, звичайно, мали перевагу, але ці три очки далися важко. Один момент, який ми недопрацювали в обороні, міг нанівець звести нашу всю підготовку і працю.

Але в цілому грою я задоволений, установку хлопці виконали, змогли виключити сильні сторони суперника. Знаємо міць Дзюби, дійсно потужний футболіст, інші перспективні футболісти, але ми не дали їм зіграти у їхній футбол. Зокрема, Мороховець сам зробив гол, а це - висока майстерність. Дякую своїм гравцям, що взяли три очки. Можливо, глядачі хотіли і більше видовища, більше голів, але на разі нам важливо піднятися в турнірній таблиці і мати психологічний настрій на майбутнє.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

15.10.2016 18:18