«УРАГАН» - «ЛУКАС». АНОНС МАТЧУ

Чи зуміють Цвєлих і компанія реваншуватися в Івано-Франківську?

Для "Лукаса" поїздка в Івано-Франківськ буде дуже принциповою. Всі напевно пам'ятають про те, як кременчужани програли вдома "драконам", поступившись з непристойним рахунком 1:8. Тепер підопічним Валентина Цвєлих потрібно буде взяти такий же переконливий реванш. Для гостей це буде справою честі. Та й для самого граючого наставника "кондитерів" виїзд в гості до "Урагану", напевно, буде особливим. Адже івано-франківські вболівальники ще пам'ятають і з теплотою згадують про гольові подвиги одного з кращих бомбардирів українського футзалу у футболці прикарпатського клубу.

Чи можна вважати фаворитом цієї пари саме команду з Полтавської області? Можливо. Можна передбачити з точністю до 95 %, що "кондитери" перед цією грою ще раз згадають той домашній провал і проаналізують ті помилки, які призвели до розгрому. І якщо аналіз вийде вдалим, то велика ймовірність того, що команда з Кременчука таки візьме реванш. Тут головне - не наробити нових помилок, які могли б знову призвести до незадовільного результату.

Що ж стосується "Урагану", то з приводу "драконів" двояка думка. В січні підопічні Івана Скіцка провели різні матчі. То вони "завдяки" своїм помилкам подарували перемогу "Титан-Зорі", то несподівано обіграли на виїзді "Кардинал-Рівне". Чого зараз чекати від івано-франківців, сказати складно. З одного боку - вони будуть грати вдома. Але це навряд чи можна назвати перевагою Зварича і компанії.

З іншого боку - після тієї частково сенсаційної перемоги над "Кардиналом" психологічний настрій в команді з Івано-Франківська має бути на високому рівні. І це повинно бути підмогою до перемоги саме підопічних Івана Скіцка. Але в той же час вони не повинні ставитися до "Лукаса" як до легкого суперника. І це "дракони" явно розуміють. Інша справа - як вони це покажуть на практиці.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, прогноз UA-Футбол - 3:1.

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 15 тур

"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "ЛУКАС" (Кременчук)

15 лютого. 14:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання.
Арбітри: Гора (Київ), Гордієнко (Одеса). Спостерігач арбітражу: Гроховецький (Київ).

Пряма телетрансляція на каналі "Спорт-2".

14.02.2015 13:37