"УРАГАН" - "МОНОЛІТ-VIVA CUP" - 5:2. ВДОМА БЕЗ НЕСПОДІВАНОК

"Дракони" вдруге сильніші за харків'ян + ВІДЕО

У другому матчі чвертьфінальної серії плей-офф "драконам" вдалось відзначитись вже на 5-ій хвилині. Це Лебідь в дотик змусив капітулювати голкіпера гостей - 1:0. Харків'яни огризнулись дальнім ударом у виконанні Масленікова - Колток відвів загрозу від власних воріт. Далі на вигідних позиціях опинялись Радевич та Абакшин, але обом в завершальній фазі атаки бракувало влучності. На екваторі тайму підопічним Романа Перадзе вдалось зрівняти рахунок. "Круглий" після пострілу Терентьєва та серії рикошетів влучив у спину Колтку і по-зрадницьки закотився у ворота - 1:1.

Далі ініціатива перейшла до харків'ян, а найбільше проблем "драконам" створив той же Терентьєв, удари якого двічі змушували вступати у гру Колтка. Франківці відповіли гострим випадом від Шеремети, який у вирішальний момент не зміг переграти голкіпера. Тож на перерву суперники пішли за нічийного рахунку  - 1:1.

Після відпочинку на шанувальників "Урагану" очікувало своєрідне дежавю. Як і в суботньому матчі, за нічийного рахунку своє вагоме слово сказав капітан "драконів" Микитюк. Микола потужним пострілом завершив комбінацію після розіграшу кутового - 2:1. Третій м'яч не змусив себе довго чекати. Колток ввів м'яча руками від власних володінь і колега по амплуа Мірошниченко у боротьбі з Абакшином торкнувся ігрового снаряду, тим самим ставши автором автоголу - 3:1. Далі на провідні ролі в обох команд вийшли голкіпери, а найближчими до забитого м'яча були Шеремета та Фаренюк, які "обстріляли" обидві стійки воріт суперників.

За п'ять хвилин до фінальної сирени "Моноліт" перешов на гру з п'ятим польовим і майже одразу зумів скоротити відставання до мінімуму. Моспан, який виконував роль воротаря-ганяли, залишив свій автограф у воротах франківців - 3:2. Радість гостей від забитого м'яча тривала не довго. Якщо бути точним, то всього сім (!) секунд, допоки Лебідь, обігравшись з Абакшином, не забив четвертий м'яч у зустрічі - 4:2. Решту ігрового часу "Моноліт" провів у штучній більшості, а Колток ударом від власних воріт підбив перемогу своєї команди - 5:2.

Таким чином, за підсумком перших матчів в Івано-Франківську "Ураган" повів 2:0 у серії до трьох перемог. Третя гра серії відбудеться вже найближчої п'ятниці, 19-го березня, у Харкові. Початок о 14:00.

"Ураган" Івано-Франківськ - "Моноліт-Viva Cup" Харків - 5:2 (1:1)
Голи:
 Лебідь (5, 37), Микитюк (22), Мірошниченко (25, аг), Колток (38) - Колток (10, аг), Моспан (36).
"Ураган": Колток (в) – Микитюк (к), Кордоба, Фаренюк, Радевич – Швед, Абакшин, Лебідь, Шеремета – Онуфрак, Масевич, Завертаний, Коробка – Кардаш (в). Головний тренер: Максим Павленко.
"Моноліт-VC": Мірошниченко (в) – Терентьєв, Д. Бондар, Овсянніков, Масленіков – Лутай, Рибак (к), Головень, Пугач, Зміївський, Васильєв, Моспан – Положій (в), Бутов (в). Головний тренер: Роман Перадзе.
Попередження: Швед (18), Радевич (22), Абакшин (25).

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

14.03.2021 13:57