"УРАГАН" - "ПРОДЕКСІМ": ПРЕВ’Ю ТРЕТЬОГО МАТЧУ ФІНАЛУ

Фінальна серія переїздить до Івано-Франківська + LIVE

У понеділок, 17-го травня, франківський "Ураган" на домашній арені зіграє третій матч Фіналу Favbet Екстра-ліги проти херсонського  "Продексіму". Матч відбудеться у спорткомплексі КФВ і розпочнуться о 18:00. 

Минулого тижня фінальна серія Favbet Екстра-ліги стартувала у Херсоні. У першому матчі серії "дракони" завдяки голам Ярослава Лебедя, Миколи Микитюка та Даниіла Абакшина схилили шальки терезів на свою користь та повели у серії до трьох перемог - 3:0. Повторний матч на херсонському паркеті пройшов за абсолютно протилежним сценарієм. Господарі ще до перерви двічі зуміли вразити ворота франківців - за рахунку 0:2 на користь "мельників" суперники пішли відпочивати. Втім, після перерви Ярослав Лебідь зі штрафного сквитав один м'яч, а Артем Фаренюк у грі з п'ятим польовим відновив статус-кво - 2:2. Та на цьому "дракони" і не мали гадки зупинятись, тож за 30 секунд до фінальної сирени Артем оформив дубль - 3:2 у матчі та 2:0 у серії до трьох перемог.

Тепер же серія переїздить до Івано-Франківська, де на майданчику КФВ команди зійдуться у третьому матчі. Ще задовго до проведення гри всі квитки було продано, тож запрошуємо всіх охочих повболівати за "Ураган" у Фан-зону у самому центрі міста - Палаці Потоцьких! Бери друзів з собою і підтримуй "Ураган" у теплій компанії! Початок роботи Фан-зони о 17:00, тоді як гра розпочнеться о 18:00. Вболіваємо за "драконів" разом!

"Ураган" Івано-Франківськ – "Продексім" Херсон 
17 травня. Favbet Екстра-ліга, фінал, третій матч. м. Івано-Франківськ, СК КФВ - 18:00.
Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Орест Дуцяк (Дрогобич), О. Плахов (Чернівці)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Делегат матчу: В. Гримайло (Київ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

16.05.2021 21:26