"УРАГАН" ПРИЗУПИНИВ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ПРОЦЕС

З метою збереження здоров'я працівників у клубі оголошено карантин

Починаючи з вівторка, 17-го березня, народний футбольний клуб "Ураган" з метою збереження фізичного здоров'я працівників та попередження можливості поширення вірусу COVID-19 призупинив спортивно-функціональну діяльність усіх команд. Гравцям та персоналу клубу рекомендовано перебувати вдома, дотримуватись санітарних норм та вживати профілактичні заходи.

Як розповів головний тренер НФК "Ураган" Максим Павленко, гравці отримали "домашнє завдання" на час самоізоляції і готуватимуться до відновлення змагань в режимі індивідуальних тренувань.

 - Виходячи з цієї ситуації, яка на даний час є в нашій країні, ми припинили тренувальний процес на невизначений термін із обов'язковим домашнім карантином. Для гравців складено індивідуальну програму тренувань, своєрідне "домашнє завдання", яке включає в себе комплекс вправ для того, щоб підтримувати фізичну форму в домашніх умовах та бути в тонусі до повернення до тренувального процесу, - повідомив наставник "драконів".

За словами лікаря команди Богдана Шкварка, ситуація щодо виявлення симптоматики захворювання у гравців знаходиться на особливому контролі. 

- Ще минулого тижня ми взяли на особливий котроль виявлення симптомів захворювання у наших гравців, зокрема, мова йде про сухий кашель, високу температуру та біль у горлі. На сьогоднішній день у нас всі здорові, ні одного з вищеперелічених симптомів не було виявлено. Йдучи на карантин ми давали хлопцям рекомендації - перебувати в домашніх умовах, максимально обмежити час перебування на вулиці, щоб унеможливити контакт з великою кількістю людей, уникати скупчення населення, тощо. Обов'язково використовувати антисептики та мити руки з милом, адже це саме ті загальні поради, які рекомендує ВООЗ задля профілактики захворювання. В свою чергу, я закликаю всіх дотримуватись цих простих рекомендацій і тоді вірус буде нам нестрашний! - розповів Богдан Шкварок в коментарі клубній пресслужбі. 

Народний футбольний клуб "Ураган" закликає дотримуватись правил запровадженого карантину та рекомендацій ВООЗ, максимально обмежити час перебування на вулиці і вживати всі профілактичні заходи задля запобігання поширенню вірусу COVID-19. Дотримуйтесь простих рекомендацій та будьте здорові!

Пресслужба НФК "Ураган"

18.03.2020 12:46