«УРАГАН» РОЗПОЧАВ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО СЕЗОНУ

Гравці івано-франківської команди повернулися з відпустки + ВІДЕО

Літнє міжсезоння якраз в розпалі. А це означає не що інше, як у вітчизняних клубах відбувається активна кадрова ротація та підготовка до нового сезону. Іванофранківці - теж не виняток, відпустка гравців добігла до свого завершення, і вже у понеділок, 27 червня, після довготривалої паузи "Ураган"  включився у навчально-тренувальний процес.

Після ретельного медичного обстеження перший тиждень підготовки пройде у втягуючому режимі, другий тиждень теж стане підготовчим етапом до основного циклу зборів. Цьогоріч "ураганівці" після минулорічної перерви поїдуть за  багаторічною традицією на морське узбережжя – в Кароліно-Бугаз. Саме на Одещині тренування будуть приділені функціональній підготовці команди, тактико-технічним вправам, награванню ігрових четвірок тощо. По поверненню тренерський штаб франківців запланував кілька підготовчих мікроциклів, під час яких заняття відбуватимуться у режимі дворазових тренувань.

Під час навчально-тренувальних зборів заплановано участь у турнірі на призи заслуженого тренера України Валерія Водяна, що відбудеться в Одесі, а після повернення додому - і два товариські спаринги. Нагадаємо, що матчі нового сезону Екстра-ліги розпочнуться 20 серпня. А вже на початку осені (7–10 вересня), після двох зіграних турів, користуючись паузою в регулярному чемпіонаті, "ураганівці" поїдуть до Львова, де відбудеться сьомий за ліком міжнародний турнір "Lviv Open Cup-2016".

"УРАГАН" У МІЖСЕЗОННІ:
27 червня – 3 липня: втягуючий збір в Івано-Франківську
5–9 липня: підготовчий мікроцикл до навчально-тренувальних зборів в Кароліно-Бугаз
12–24 липня: навчально-тренувальні збори в Кароліно-Бугаз (функціональна підготовка; тактико-технічна підготовка)
22–24 липня: турнір на призи Валерія Водяна (Одеса)
28–30 липня: тижневий мікроцикл в Івано-Франкіську
1–6 серпня: тижневий мікроцикл
6 серпня: товариська гра
8–13 серпня: тижневий мікроцикл
13 серпня: товариська гра
15–19 серпня: тижневий мікроцикл

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

29.06.2016 22:32

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804