«УРАГАН» РОЗПОЧАВ ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО СЕЗОНУ

Гравці івано-франківської команди повернулися з відпустки

Літнє міжсезоння якраз в розпалі. А це означає не що інше, як у вітчизняних клубах відбувається активна кадрова ротація та підготовка до нового сезону. Іванофранківці - теж не виняток, відпустка гравців добігла до свого завершення, і після довготривалої паузи у понеділок, 23 липня, команда "Ураган" відразу включилася у роботу. Загалом, тренувальний процес розпочали 14 футзалістів "Урагану", а також 12 гравців з числа "дублерів" і вихованців клубної Академії. Саме у такому складі "дракони" проведуть стартовий тиждень, впродовж якого працюватимуть у втягуючому режимі.

"На вівторок та середу у нас запланований медогляд, а також тестування. Три тижні ми проведемо в Івано-Франківську, і головний акцент робитиметься на фізичну підготовку команди. Головне, що всі розпочали роботу у хорошому настрої, сповнені бажання працювати, максимально налаштовані, тому це не може не тішити", - прокоментував головний тренер команди Максим Павленко.

Вже в середині серпня "дракони" візьмуть курс до Польщі, де їх очікуватиме другий базовий навчально-тренувальний збір. А останні дні літа "ураганівці" проведуть в Ополе, де пройде представницький міжнародний турнір "Futsal Masters 2018". Крім "Урагану" участь у змаганнях візьме хмельницький "Сокіл", і солідний "десант" європейських команд: французький "Кремлен-Бісетр Юнайтед", іспанська "Барселона Б Ласса", данський "Копенгаген", киргизтанська "Алга", польські "Оржел" і "Пяст" . Нагадаємо, суперниками "Урагану" у групі В стануть "Кремлен-Бісетр Юнайтед", "Алга" і "Пяст".

"УРАГАН" У МІЖСЕЗОННІ:
23-29 липня: втягуючий цикл
30 липня -16 серпня: базова підготовка
17-27 серпня: навчально-тренувальний збір в Польщі
28 серпня - 1 вересня: міжнародний турнір "Futsal Masters 2018" (Польща)

24.07.2018 09:29