"УРАГАН" - "РЯТУВАЛЬНИК" - 7:2. ПОПЕРЕДУ ВИРІШАЛЬНИЙ МАТЧ!

"Дракони" зрівняли рахунок у чвертьфінальній серії + ВІДЕО

Другий матч чвертьфінальний серії плей-офф отримав "ураганнний" початок. Вже на першій хвилині матчу Швед приголомшив суперників чудовим ударом у дальню дев'ятку - 1:0. За дві хвилини Микитюк доволі легко відібрав м'яча у Сіріцького, що необачно залишив ворота, та пробив вже у порожню рамку - 2:0. Гандикап у два м'ячі дозволив "драконам" впевненіше почуватись на майданчику і створювати атаку за атакою. Чого вартують лише дальні удари того ж таки Микитюка та Миколи Грицини з якими впорався голкіпера. Найреальніший шанс "рятувальників" сквитати бодай один м'яч втратив Прокопчук, що з вигідної позиції пробив у стійку. Відповідь господарів була результативною. Фаренюк замкнув передачу від Масевича при розіграші ауту - 3:0! За переваги у три м'ячі суперники пішли на відпочинок.

Другий тайм розпочався з голу "Урагану". Микитюк встиг на добиванні після удару Михайла Грицини у стійку воріт роменців - 4:0. За п'ять хвилин гостям вдалось скоротити відставання у рахунку. Курило підправив траєкторію м'яча після удару Завгороднього - 4:1. Далі суперники обмінлись влучними ударами протягом трьох хвилин. У господарів відзначився Абакшин, тоді як Пропокопчук скористався помилкою "драконів" у захисті - 5:2. Все ж останнє слово у матчі було за "Ураганом". І автором цього останнього слова був Микитюк, що оформив перший у професіональній кар'єрі покер. Спочатку Микола покарав роменців за невдалий розіграш п'ятого, а на останній хвилині фірмовим гарматним ударом вразив нижню шістку воріт - у підсумку, 7:2 на користь "Урагану".

Таким чином, рахунок у серії до двох перемог зрівнявся - 1:1. Вирішальний третій матч відбудеться знову в Івано-Франківську вже завтра, 23-го квітня. Початок зустрічі о 13:00.

"Ураган" Івано-Франківськ – "Рятувальник" Ромни – 7:2 (3:0)
Голи:
Швед (1), Микитюк (3, 22, 39, 40), Фаренюк (18), Абакшин (31) – Курило (27), Прокопчук (34)
"Ураган": Савенко (Левандівський, 39) – Корсун (к), Швед, Фаренюк, Масевич – Микитюк, Абакшин, Мик. Грицина, Мих. Грицина – Моспан, Дичук, – Ткачук, Терентьєв. Головний тренер: Максим Павленко.
"Рятувальник": Сіріцький (в) – Вл. Радченко, Гайван, Кончаков, Курило – Прокопчук, Козуб, Виставной, Віт. Радченко, Бараннік (к), Завгородній, Колеснік, Афонін – Сітнер (в). Головний тренер: Ігор Салівон.
Попередження: Абакшин (11), Мих. Грицина (39) – Сіріцький (11), Виставной (33)

Відеоогляд матчу:

Пресслужба НФК "Ураган"

22.04.2023 16:19

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804