"УРАГАН" - "СОКІЛ" - 6:1. ТРЕТЯ ПОСПІЛЬ ДОМАШНЯ ЗВИТЯГА

"Дракони" впевнено здолали "соколят" + HIGHLIGHTS

Напередодні поєдинку в Івано-Франківську обидві команди зазнали кадрових втрат. В заявці "драконів" з різних причин були відсутні Сергій Коваль, Назар Швед та Роман Кордоба, тоді як в "соколят" через дисквалфікацію звітний матч пропускав Кирило-Ілля Бабак. Втім, були і приємні новини - до гри повернулись Артем Фаренюк у франківців та Артур Подлюк у хмельничан. 

Стартові хвилини матчу до свого активу можуть записати хмельничани. Спочатку Подлюк витонченим "парашутом" зі штрафного перекинув і голкіпера, і ворота, а згодом Абзалов, вийшовши віч-на-віч з Кардашем, не зумів обіграти останнього. Франківці відповіли не менш гостро, та якщо з ударом Абакшина впорався гокліпер, то Фаренюк, чудово зігравши на стовпа, влучив у стійку. В наступній атаці "Ураган" відкрив лік голам у матчі - Шеремета з кутового віддав точно на Лебедя, який ударом з льоту вразив ціль. Минуло дві хвилини і повернення на паркет забитим м'ячем відзначив Фаренюк, який завершив вивірену комбінацію після розіграшу вільного удару - 2:0. Міг Лебедь оформити дубль, та його потужний постріл влучив в поперечку воріт хмельничан. Та згодом Лебедь виступив у ролі асистента, коли в дуеті з Абакшином втекли в швидку контратаку і останній забив свій десятий гол в поточному сезоні Favbet Екстра-ліги - 3:0. До перерви господарі забили ще одного разу. Це Масевич опинився у потрібному місці та в потрібний час і на добиванні вразив ворота хмельничан - 4:0.

В дебюті другої половини зустрічі суперники обмінялись гострими нагодами, в яких свої найкращі якості продемонстрували голкіпери - у франківців з семи метрів бив Микитюк, тоді як пильність "свіжого" Колтка, який зв'явився на майданчику по перерві, перевірив Подлюк. Далі команди продовжили грати на зустрічних курсах і на перші ролі у грі вийшли голкіпери. Втім, коли гості пішли розігрувати "п'ятого" (Бабенко підключався до атак "соколят"), свій шанс вразити порожні ворота використав Колток - 5:0. Не встигла секундна стрілка зробити й одного оберту, як знову зіграв дует Лебідь-Абакшин - перший віддав, другий відкрив забив шостий м'яч "драконів" у поєдинку. Все ж останнє слово у грі було за командою Романа Ковальчика. Це голкіпер Шевченко за кілька секунд до фінальної сирени реалізував ситуативну більшість гостей - 6:1, "Ураган" здобув третю перемогу на домашньому майданчику.

"Ураган" Івано-Франківськ - "Сокіл" Хмельницький - 6:1 (4:0)
Голи:
 Лебідь (9), Фаренюк (11), Абакшин (14, 36), Масевич (16), Колток (35) – Шевченко (40).
"Ураган": Кардаш (Колток, 21, Левандівський, 36) – Масевич, Фаренюк, Микитюк, Радевич – Абакшин, Лебідь, Шеремета, Завертаний, Дичук, Коробка. Головний тренер: Максим Павленко.
"Сокіл": Бабенко (Шевченко, 37) – Хамдамов, Пєрвєєв, Абзалов, Подлюк – Сохорук, Стрельцов, Токар, Данилюк, Боднар, Донець. Головний тренер: Роман Ковальчик.
Попередження: Шевченко (39).

Відеоогляд матчу:

 

Пресслужба НФК "Ураган"

21.11.2020 21:47