"УРАГАН" - "СОКІЛ": АНОНС МАТЧУ 11-ГО ТУРУ

"Дракони" прийматимуть "соколят" + LIVE

У п'ятницю, 12-го листопада, франківський "Ураган" вдома зіграє матч 11-го туру Parimatch Екстра-ліги проти хмельницького "Сокола". Матч відбудеться на майданчику Манежу КФВ і розпочнеться о 17:00.

Попри те, що в гості до "драконів" завітає остання команда турнірної таблиці, поєдинок на паркеті Манежу КФВ обіцяє бути запеклим. По-перше, команди із західного регіону славляться своєю непоступливістю і бажанням довести, хто ж сильніший у протистоянні з георграфічними сусідами. По-друге, не варто забувати, що у рамках першого кола "соколята" зуміли створити справжню сенсацію, виборовши нічию на домашньому паркеті - 4:4. Тож розташування на різних полюсах таблиці ніяк не вплине на налаштування команд у майбутньому поєдинку.

Лідерами хмельницького колективу залишаються досвідчені Андрій Хамдамов та Артур Подлюк, за плечима яких не один сезон у в Екстра-лізі у складі "соколят". Не варто забувати і про Кирила-Іллю Бабака, який наразі має статус найрезультативнішого у складі "Сокола" - чотири забиті м'ячі у дев'яти зіграних зустрічах.

Поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 17:00.

"Ураган" Івано-Франківськ – "Сокіл" Хмельницький
12 листопада. Parimatch Екстра-ліга, 11 тур. м. Івано-Франківськ, Манеж КФВ - 17:00.
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Орест Дуцяк (Дрогобич)​, Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ) ​
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

11.11.2021 22:21