"УРАГАН" - "СОКІЛ": ПРЕВ’Ю МАТЧУ 12-ГО ТУРУ

"Дракони" прийматимуть "соколят" + LIVE

У суботу, 21-го листопада, "Ураган" в Івано-Франківську зіграє поєдинок 12-го туру Favbet Екстра-ліги проти хмельницького "Сокола". Матч відбудеться без глядачів у спорткомплексі КФВ і розпочнеться о 12:00. 

Суботній поєдинок в Івано-Франківську закриє програму ігрового вікенду у Favbet Екстра-лізі, адже три з чотирьох запланованих матчів відбулись у п'ятницю. Зокрема, прогнозовані перемоги здобули команди лідируючої трійки - "ХІТ" вдома здолав "ДЕ Трейдинг" (4:2), тоді як "Продексім" вдома розібрався з "Монолітом-Viva Cup" (5:1). В ще одному матчі п'ятниці "Кардинал-Рівне" взяв реванш у ААФК "Суми" з рахунком 5:3. А от поєдинок між "ІнБевом" та львівською "Енергією" у зв'язку з виявленням нових випадків зараження COVID-19 у таборі житомирян відбудеться 23-го грудня.

За останній місяць вже звичним для українського футзалу стали переноси матчів та відправки клубів на самоізоляцію. Одним з останніх, хто оговтався після самоізоляції є хмельницький "Сокіл", для якого завтрашній поєдинок стане першим після більш ніж місячної перерви - "соколята" крайній матч відіграли ще 17-го жовтня, коли вдома розписали мирову з "ІнБевом" (2:2). А от "дракони" свій останній матч провів минулого тижня, коли в "знекровленому" складі в двобої команд лідируючої групи поступились столичному "ХІТу" 2:7. 

Якщо ж дивитись на завтрашній поєдинок крізь призму турнірної таблиці, то майбутні суперники знаходяться на різних полюсах - "Ураган" наразі йде на четвертій сходинці, тоді як "Сокіл" знаходиться на десятій позиції, а відставання від "прохідної" восьмої сходинки складає всього три залікові пункти. До того ж, команда Романа Ковальчика провела на два матчі менше за своїх прямих конкурентів в боротьбі за плей-офф. Не повинен вводити в оману шанувальників футзалу і матч першого кола між цими суперниками в Хмельницькому, який завершився впевненою перемогою "драконів" - 9:1. З того часу хмельничани додали у грі і зараз молоді гравці (до слова, середній вік команди складає трохи менше 19 (!) років) готові до нових викликів в українському футзалі.

Шанувальники футзалу зможуть переглянути поєдинок у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України та телеканалі СПОРТ 1. Початок о 12:00. Вболіваємо за "драконів" разом!

НФК "Ураган" Івано-Франківськ - "Сокіл" Хмельницький
21 листопада. Favbet Екстра-ліга, 12 тур. м. Івано-Франківськ, Манеж КФВ - 12:00.
Арбітри: Р. Лутій (Київ), В. Дзюра (Рівне), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
Делегат: Б. Мельник (Львів)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК "Ураган"

20.11.2020 20:45