«УРАГАН» - «СПОРТЛІДЕР+» - 3:3 (ПЕН. 8:7). ПІСЛЯМОВА

Післяматчева прес-конференція тренерів

Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Чесно кажучи, в мене ще вирують емоції… Так, ми обіграли дуже сильного суперника. І скажу, що цей матч вкотре довів, що "Спортлідер+" - потужна команда. Сьогодні по грі хмельничани були значно цікавіші і створили чимало гольових моментів. Звісно, що ми готувалися до цього, і розуміли, що доведеться терпіти і вичікувати свого часу, але все-таки приємно, що поступаючись 0:2, 1:3, ми таки змогли переламати хід гри. Як ми це зробили, будемо аналізувати за переглядом матчу.

Радий, що при серії післяматчевих пенальті ніхто з наших молодих гравців не дав слабинку. Звичайно, що тут не стільки відігравала роль майстерність, як психологічний фактор. Однозначно, всі хвилювалися, але найголовніше, що вони впоралися, за що їм велике спасибі.

Андрій Цілик - вже другий день поспіль - справжній герой матчу. Він має надзвичайно великий потенціал. Настав час, коли він дійсно почав грати. Так, він ще молодий і допускає багато наївних помилок, але в процесі і з досвідом це відшліфується. Одним словом, молодець!

Насамкінець хочу ще раз всім подякувати - нашим гравцям, вболівальникам... Попереду нас чекає вирішальна півфінальна гра у Хмельницькому, я б навіть сказав "битва", тому будемо готуватися і зачіпатися за свій шанс.

Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК "Ураган".

P.S. На жаль, з головним тренером "Спортлідера+" Віктором Мглинцем після четвертого матчу 1/2 фіналу плей-офф поспілкуватися так і не вдалося, тому чекатимемо післяматчевих коментарів вже за тиждень з Хмельницького.

04.05.2015 00:57

Fatal error: Allowed memory size of 268435456 bytes exhausted (tried to allocate 130968 bytes) in /home/uragan/uragan.if.ua/www/includes/bootstrap.inc on line 2804