«УРАГАН» - «СПОРТЛІДЕР+». АНОНС 4-ГО МАТЧУ

Яким же буде подарунок до дня народження президента хмельничан?

Та перемога, яку напередодні здобув "Ураган", помітно пожвавила півфінальну серію плей-офф. Адже багато хто хотів інтриги. І вони її отримали. Тепер, коли у другому півфіналі все закінчилося достроково, вся увага буде прикута до Івано-Франківська. А це означає, що і "Ураган" зі "Спортлідером+" повинні не підкачати.

В принципі, вони вже не підкачали, продовживши серію ще на один матч. Точніше, не підкачав "Ураган". І "дракони" навряд чи захочуть тепер відпускати суперників зі миром, адже апетит, як відомо, приходить під час їжі. А "ураганівські" апетити дуже великі, чи не так? Тим більше, якщо івано-франківці будуть грати так, як у другому таймі третього матчу, то у них будуть дуже великі шанси для того, щоб звести серію до нічийного результату. Тоді, природно, все буде вирішуватися в поєдинку № 5. А якщо врахувати, що вони знову будуть грати вдома, то можна сказати наперед, що при рідних вболівальниках підопічні Івана Скіцка будуть грати з великою віддачею. Тим більше, під час перегляду вчорашнього другого тайму у автора цих рядків мимоволі виникали асоціації з тим грізним "Ураганом", який ще в минулому сезоні рідко кого відпускав з Івано-Франківська з перемогою.

Однак у "Спортлідера+" є свої стимули до перемоги. По-перше - це як і раніше високі шанси закінчити серію тут і зараз, щоб не доводити її до п'ятого поєдинку. По-друге - перемога в четвертій грі буде гарним подарунком до дня народження президента хмельницької команди Івана Гончара. Думається, навряд чи подоляни хочуть подарувати своєму керівнику краватку. Тому, на цей матч підопічні Віктора Мглинця будуть налаштовуватися, як на останній. В цьому можна не сумніватися.

Але в той же час до "лідерів" залишається багато питань. Напередодні вони показали не зовсім звичну для себе гру. В діях подолян не було звичних яскравих фарб. А грати футзалісти "Спортлідера+" почали лише тоді, коли рахунок був уже 3:0 на користь "Урагану". Тому, команді з Хмельницького варто зробити висновки, якщо вони хочуть вийти у фінал.

Отже, ставки підвищуються. Тепер кожна помилка може означати або продовження серії, або її кінець. А це означає, що ніхто не захоче помилятися. Але переможець, як відомо, тільки один... Далі додумайте самі.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, прогноз UA-Футбол - 2:2 (по пенальті - 2:1)

Чемпіонат України. Екстра-ліга. Плей-офф. 1/2 фіналу (4-й матч)
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "СПОРТЛІДЕР+" (Хмельницький)

3 травня. 14:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання.
Арбітри: Гора (Київ), Овчинніков (Сімферополь), Якимишин (Львів). Спостерігач арбітражу: Фролов (Київ).
 
Пряма телетрансляція на каналі "Спорт-1".
 
 
03.05.2015 10:27