«УРАГАН» - «ТИТАН»: АНОНС 1/8 ФІНАЛУ КУБКУ УКРАЇНИ

Сайт "Аматорський футзал України" прогнозує перший кубковий матч + ОНЛАЙН

Усі пари 1/8 фіналу Кубка України по-своєму цікаві, і ця - не виняток. Нехай і зустрічаються в ній перша і остання команди Екстра-ліги. Саме з "Титаном" "Ураган" починав цей сезон, перед стартом якого команді Максима Павленка було видано дуже багато авансів. Досить несподівано поступившись тоді вдома (0:1), "дракони", як виявилося, втратили свою гру і не можуть знайти її до сих пір.
 
Якщо розбиратися детально, то івано-франківці майже у всіх матчах показували непогану гру, але просто жахлива реалізація своїх гольових моментів (майже в кожному матчі) поряд з не самою надійною грою в захисті (через гру), призвели до того, що сьогодні "Ураган" посідає останнє місце в Екстра-лізі і має великі шанси на те, щоб залишитися без плей-офф.

З іншого боку, Кубок - це останній шанс для "Урагану" добитися чогось у сезоні, який поки що виходить найбільш провальним у багатій історії івано-франківського клубу. Цікаво, чи будуть якісь придбання у "драконів" - за чутками, можлива поява в складі команди Миколи Білоцерківця з "Норільського нікелю"...

"Титан" на протязі всього сезону демонструє силовий, контактний футзал, частенько проявляючи характер, завдяки якому команда неодноразово здобувала перемоги у тих матчах, які спочатку складалися для неї невдало. У хорошій формі лідери - Грицовець, Мілінькій, Єрьомін, які включені до попереднього списку збірної України на Євро-2018. Прекрасну гру протягом усього сезону демонструє капітан і основний воротар покровчан Андрій Мельник. Тож у цій парі "Титан" виглядає явним фаворитом.

Прогноз: перемога "Титана"

За інформацією сайту "Аматорський футзал України"

"Ураган" (Івано-Франківськ) - "Титан" (Покровське)
12 січня 2018 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання - 17.00
Арбітри: Жиронкін, Каркаєв (обидва - Київ). Спостерігач арбітражу: Щепанський (Львів).

11.01.2018 18:55